A Sony leleplezte a megújult PlayStation Plust

Szerző: xoki | 2022. March 29. | hír | 5 hozzászólás

Már többször felröppent a hír, mely szerint a Sony válaszlépést tervez a Microsoft népszerű előfizetői szolgáltatása ellen. Most pedig a cég végre hivatalosan is leleplezte a megújult PlayStation Plus szolgáltatást, ezzel megerősítve a PlayStation Plus és a PlayStation Now egybeolvadását is.

A hivatalos bejelentéssel megcáfolták a világhálón keringő PlayStation Plus csomagok árazásáról szóló információkat, ugyanis azok a vártnál sokkal megfizethetőbbek, bár a szolgáltatás élén álló csomag még mindig drágább az Xbox Game Pass Ultimate-nél.

Az alábbi három csomag közül választhatnak majd a felhasználók:

PlayStation Plus Essential (havonta 8,99 euró / negyedévente 24,99 euró / évente 59,99 euró)
PlayStation Plus Extra (havonta 13,99 euró / negyedévente 39,99 euró / évente 99,99 euró)
PlayStation Plus Premium (havonta 16,99 euró / negyedévente 49,99 euró / évente 111,99 euró)

A PlayStation Plus Essential változatlan ár mellett pontosan ugyanazt kínálja, mint a jelenlegi PlayStation Plus. A PlayStation Plus Extra az Essential kínálatán felül hozzáférést ad akár 400 PS4-es és PS5-ös játékhoz. Míg a PlayStation Plus Premium magába foglalja az első két csomagot és további 340 játékot, köztük PS1-es, PS2-es és PS3-as (felhőalapú) címeket is. Az utóbbi csomag előfizetői időkorláthoz kötött próbalehetőséget is kapnak.

Ott, ahol nincs jelen a felhőalapú streaming (például Magyarország), olcsóbb lesz a PlayStation Plus Premium. Ezeken a területeken PlayStation Plus Deluxe néven lelhettek rá a csomagra, melyhez valamennyivel kisebb letölthető játékkönyvtár fog társulni.

A megújult PlayStation Plus fokozatosan válik majd elérhetővé: először az ázsiai piac egyes területein, amelyet Észak-Amerika és Európa követ majd.

Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
A másodiknak még van is értelme ha normális címek kerülnek bele.
A harmadik miatt nem éri meg.
20-30 ezerért lehet venni moddolt PS3 gépet amire barmilyen játék rakható a PS1 től kezdve.
0
0
0
0
kismadar avatar
Mostanában amúgy is rakás szarok a hozzá adott játékok, erre most még ennek köszönhetően az alap csomag megint drágult... Hát köszönjük Sony. 😅
0
0
0
0
💬 3
Quadgame94 avatar
@kismadar: Nem dragul! Most is ennyibe kerul. Nem kene hulyesegeket terjeszteni!
0
0
0
0
kismadar avatar
@Quadgame94: 60 euró az hol egyenlő a 18000 Ft-al mond már meg nekem? Vagy nálatok jobb a forint árfolyama? 😆 A hülyeségeket meg te szoktad terjeszteni, ahogy én észrevettem az itt létem alatt! 😉
0
1
0
0
Quadgame94 avatar
@kismadar: Nezzel mar utana mielott irogatsz. Most is es eddig is 9/25/60 EUR (amazon.de) lol Itthon meg 2700/7500/18000 HUF. Nem egy az egyben valtottak at sosem. Nem jelentettek be emelkedest itthon. En elismerem ha tevedek. Vajon te elfogod? ;)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció