Menu

A Sony átvette a korábbi Xbox-exkluzív Sunset Overdrive jogait

Szerző: Pafry, 2021. május 07., hír

Egy Twitter-felhasználó vette észre a napokban, hogy a Sony levédette az egykori Xbox-exkluzív Sunset Overdrive jogait, ezzel úgymond átállítva az érdekes koncepciójú játékot a rivális oldalra. Ez az azóta már a Sony berkeibe tartozó, a játékot egykoron fejlesztő Insomniac Games révén vált lehetővé, így elképzelhető, hogy talán kezdenek valamit az eddig parlagon heverő játék világával, amely amúgy egész jó értékeléseket is kapott egykor.

Az Insomniac másik, immáron Sony-exkluzív játékában, a Marvel's Spider-Manben például a Sunset Overdrive több eleme is visszaköszön, például a falmászás is, így semmiképp sem elhanyagolhatók az érdemei. Sajnos az SO nem produkált túl nagy eladási számokat annak ellenére, hogy egy rendkívül jó játék lett, így is csak 1,6 millió példány fogyott belőle, amely végül nem volt elég egy folytatás elkészítéséhez.

Hogy mi lesz a franchise jövője, egyelőre még homály fedi, ám ennek hatására talán kezd vele majd valami érdemit a Sony.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 1
Zero Skill avatar
41 napja | 2021. 05. 07. 20:23:05
#
szerintem amúgy ez nagyon jó játék volt, emlékszem nekem régen annyira bejött, hogy mindennap csak fél órát játszottam vele nehogy gyorsan végigvigyem. XD


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb