A Silent Hill legendás zeneszerzője egy várva várt bejelentést vetített előre

Szerző: Pafry | 2021. February 07. | hír | 6 hozzászólás

A néhai Silent Hill játékok legendás zeneszerzője, Akira Yamaoka nemrégiben interjút adott legutóbbi munkája, a The Medium zenéje kapcsán. A játék egyébként a maga nemében egész szórakoztató darab lett.

Az interjúban, mikor azt kérdezték Yamaokától, mit lehet tudni az esetleges elkövetkező projektjeiről, a szakember meglepő választ adott. „Valószínűleg hallani fogtok valaminek a bejelentéséről ezen a nyáron. És azt hiszem, ez az, amiben mindannyian reménykedtetek, hogy megtörténik.” Szinte lehetetlen másra gondolni ezek alapján, mint a Silent Hill visszatérésére valamilyen formában, melynek ő szerezte a hátborzongató dallamait. Az egykoron sikert sikerre halmozó, utolsó részeivel azonban inkább csak az útját kereső klasszikus túlélő-horrort szinte senkinek sem kell bemutatni. A maga idejében a cím úttörőnek számított a játékiparban, 1999-es megjelenése óta pedig számos ma ismert videojátéknak szolgált inspirációul.

Ez persze egyelőre csak spekuláció, nem érdemes kész tényként kezelni, azonban több mint gyanús, hogy az eredeti oldalra kikerült interjút nem sokkal később el is tüntették. Az oldal erről csak annyit tett közzé, hogy kifejezett kérésre távolították el a tartalmat, de hogy kinek a kérése volt, azt már nem árulták el.

Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Nagyon adnék egy új SH-t, vagy egy minőségi remake-et a régebbiek közül 😶
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@LordSzalko: Én is, de a Konamitól nem várok semmit, főleg mióta kirúgták Kojimát és elkaszálták a PT-t!
0
0
0
0
no avatar
@Halidox: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Persze, azt, hogy elkaszálták a konami ellen hoztam fel
0
0
0
0
NordWinter87 avatar
@LordSzalko: Nagyon remélem, hogy egyszer készítenek egy Silent Hill 1 remake-et. Amolyan RE2 minőségben pont jó lenne. 😀
0
0
0
0
no avatar
@NordWinter87: Bárcsak 😳
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció