A Sega nagyobb figyelmet szeretne fordítani a PC-s piacra

Szerző: xoki | 2019. May 01. | hír | 5 hozzászólás

A Sega nemrégiben közzétette a 2019. március végén záródó fiskális évre szóló pénzügyi jelentését. Sajnos úgy tűnik, az előző évhez hasonlóan most sem zártak túl fényesen. Összességében növekedtek ugyan az eladások, de a profit lecsökkent, és mint kiderült, a digitális játékok és a játékgépek esetében született a legrosszabb eredmény.

Szerencsére a tengerentúli üzlet nagyban rásegített, hogy elfogadható eredményt tudjanak felmutatni, ezért elárulták, hogy a jövőben sokkal nagyobb figyelmet szentelnek majd a külföldi piacra dobozos játékok és portok terén. A Sega a japán piac stagnálására számít, ezért terjeszkedni szeretnének Ázsia további, valamint Észak-Amerika és Európa területére is.

Mindez azt jelenti, hogy rengeteg japán konzol játék PC-s portjára számíthatunk a közeljövőben a stúdiótól, ugyanis a Sega tervei között szerepel szériáinak más platformokra való eljuttatása. A Yakuza széria már PC-re is ellátogatott, amely remek fogadtatást kapott a Steamen, ennek köszönhetően pedig további részek is úton vannak már. A Persona portjára is elég nagy esély van, és sokan örülnének a Persona 5 PC-s verziójának, illetve valószínűleg a régebbi részeknek is.

Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
soulknight avatar
Ha csak Yakuza-t csinálnának nem ilyen nyomott fejű Sonic filmet elsők lennének kb...
0
0
0
0
no avatar
én igazából egy Shadow the Hedgehog PC Port-nak örülnék a legjobban.
0
0
0
0
Belchior10 avatar
Bravó, akkor kezdhetnék is azzal, hogy egy normális olimpiai játékot adnak ki jövőre.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Remélem pc alatt nem egs exkluzívot értenek.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Jöjjön Binary Domain 2!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció