A Rockstar Games felvásárolta a Crackdown 2 fejlesztőcsapatát

Szerző: xoki | 2020. October 13. | hír | 13 hozzászólás

A Rockstar Games egy új stúdióval lett gazdagabb, amelyet Rockstar Dundee névre kereszteltek át. A Ruffian Games elsősorban a Crackdown 2-ről ismert, de volt közük a GTA-hoz is.

A stúdiót 2008-ban alapították, és az eredeti Crackdown fejlesztőcsapatából (Realtime Worlds) is csatlakoztak néhányan. A Realtime Worldsöt a DMA Design társalapítója indította el, akik később a GTA-n dolgoztak, és végül a Rockstar North lett belőlük. A Companies House oldalán a Rockstar Games anyavállalata, a Take-Two Interactive van feltüntetve mint a "legnagyobb fennhatósággal rendelkező jogi személy", de a Rockstar Dundee a Rockstar karrier oldalán már szeptember 28-án is felbukkant, amelyet azóta eltávolítottak.

Jelenleg nem tudni, hogy a Rockstar Dundee milyen játékon fog dolgozni, hiszen a Rockstar még a jövőbeli projektjeit sem jelentette be, a GTA 5 PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készülő verzióján kívül persze.

Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Legendrush27 avatar
Engem már nem érdekel a Gta5 az új konzolokra. Màr 360on is végig vittem. Várom a Gta6ot 😀
A Crackdown egy borzalmas játék ettől függetlenül a fejlesztők még lehetnek jók. Pl rájuk bizhatnának egy Midnight Clubot 😉
0
0
0
0
💬 5
Memento Mori avatar
@Legendrush27: Ne haragudj, de ez rettenetesen szar ötlet. 😂
Kinectes fitness szarokat csináltak eddig a srácok, meg besegítettek a Halo vmeik részébe. Biztos jó ötlet lenne tőlük egy autós játék? Még azok sem tudnak ma tisztességes autós játékot csinálni akik már csináltak kismilló jót, meg ugyanannyi szart is. De legalább van tapasztalatuk.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@Memento Mori: Nem ismerem ezt a csapatot ,de ha ennyire lowok minek vettek meg oket ? Nekem kell az Midnight Club banplz ! 😃
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@Legendrush27: Lehet van valami érdekes címre licence náluk és azért kellettek a R*-nak.
Egyébiránt én is el tudnék viselni egy Midnight Club újragondolást. 😃
0
0
0
0
SimDawed avatar
@Memento Mori: [LINK] Kezd összeállni a mkép😃
0
0
0
0
xCube avatar
@Legendrush27: Az első Crackdown szerintem nem volt rossz.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Hátha valami jó is kijön ebből. Egyébként meg nem fog érdekelni hogy mit csinál a Rockstar, ameddig be nem jelentenek egy teljesen új játékot.
0
0
0
0
💬 6
Zsoltiv0 avatar
@Rocky12: Hát ha így haladnak... nem mostanában lesz GTA 6..
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@Zsoltiv0: Igen, az hogy készül 100 verzió meg kiadás a GTA V-ből, az csak azoknak jó akik még nem játszottak vele, vagy a megszállott gyűjtőknek, stb. De sokan már nagyon unják.
0
0
0
0
no avatar
@Rocky12: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Rocky12 avatar
1 főt már elveszítettek 😜
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@Zsoltiv0: Én már 2013-ban játszottam vele egy haveromnál PS3-on azóta megvan PC-n is régen toltam az Online-t orrba-szájba, a sztorit végigvittem de már elég volt. Most a Cyberpunk 2077-től várom a csodát.
0
0
0
0
xCube avatar
@Rocky12: Ha bejelentenének egy classic cyberpunk open world akciójátékot (nem, nem RPG -re gondolok) én felülnék a hype vonatra 😃 .
0
0
0
0
szilver avatar
@xCube: Nagy RPG rajongóként mondom.Az már nem is igazi RPG amikor Cyborg kutyák meg Robotok..és stb. lények kószálnak a nagyvilágban.Például ELEX.Az ütő megállt bennem egy óra játék után.Teljesen kiábrándító maga a feeling.De ez természetesen a szubjektív véleményem,lehet nagyon a középkor megszálotja vagyok kard,íj,varázslat...nem tudom.De fóbiám van a scifi RPG-től. 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció