Menu
A Respawn társalapítója veszi át a DICE LA vezetését
Szerző: xoki, 2020. január 04., hír

Miután Vince Zampella elhagyta az Infinity Ward csapatát, a Respawn Entertainment társalapítójaként folytatta tevékenységét. A stúdió több sikeres projektet köszönhet neki, mint amilyen a Titanfall széria, az Apex Legends, valamint a Star Wars Jedi: Fallen Order. A rengeteg sikernek köszönhetően Vince Zampella egyre feljebb kerül az EA ranglétráján, amelynek köszönhetően most egy újabb stúdió vezetését bízták rá.

A Los Angeles Times közölte a hírt, mely szerint Vince Zampella kerül a DICE LA élére, amely hamarosan új név alatt folytatja tovább tevékenységét. Eddig a DICE Stockholm kisegítő stúdiójaként funkcionáltak, de ennek a változtatásnak köszönhetően hamarosan végre saját játékaikat is elkészíthetik majd. Egyelőre nem tudni, ez milyen hatással lesz a DICE Stockholm jövőbeli játékaira.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 1
Geravor avatar
7 hónapja | 2020. 01. 04. 22:28:34
#
Már csak az a kérdés hogy ki veszi át a respawn vezetését. Remélem valami kompetens emberre bízzák. Egyébként kíváncsian várom mit kezd a DICE élén. Ez az ember eddig bármihez nyúlt az arannyá vált. Reméljük ez a jövőben is így lesz.


Lite versions: