A Resident Evil 2 Remake felülmúlta az eredeti játék eladásait

Szerző: xoki | 2019. December 12. | hír | 4 hozzászólás

A Resident Evil 2 felújított változatából 3 millió példány talált gazdára a megjelenését követő első héten. A játéknak köszönhetően a Capcom egy kimagaslóan sikeres évet zárhat, ráadásul a Resident Evil 2 Remake most egy újabb mérföldkőhöz ért: felülmúlta az eredeti játék eladásait is.

A remake márciusban érte el a 4 millió eladott példányt, ezt követően eladások szempontjából lecsökkent a népszerűsége, viszont szeptemberben már hajszál híja volt, hogy utolérje elődjét. A Resident Evil 3 Remake bejelentését követően viszont az is kiderült, hogy decemberben a Resident Evil 2 eladási mutatója átlépte az 5 milliót, vagyis most már hivatalosan is lehagyta az eredeti játék 4,96 millió eladott példányát. Valószínűleg a folytatás és a Resistance bejelentésének köszönhetően ugrottak meg az eladások. A teljes széria pedig már 94 millió eladott példánnyal büszkélkedhet, és jövőre valószínűleg sikeresen átlépi majd a 100 milliót is.

A Resident Evil 3 Remake 2020. április 3-án érkezik majd, ahogy a Resident Evil: Resistance is.

Resident Evil 2
Resident Evil 2
Resident Evil 2
Megjelenés: 2019. January 25. (PC)
Műfaj: Túlélő-horror
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Apor avatar
Gratulálok a szép eredményhez!
0
0
0
0
sean avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
Goldenberg avatar
@sean: Az AC3 Remaster volt, RE2 Remake, a kettő nagyon nem ugyanaz.
0
0
0
0
no avatar
RE5-höz képest még így is kevéskének tűnik, nem mint ha számítana, tökéletes remake készült az eredeti részből. Remélem a RE3R is hozza ezt a szintet 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció