A PlayStation Japan is online prezentációt tart

Szerző: Pafry | 2021. March 14. | hír | 2 hozzászólás

Március 21-én, magyar idő szerint 12:00-kor online bemutatóval fog érkezni a PlayStation japán részlege, amelyen több, a kiadó gondozásában megjelenő japán érdekeltségű játékról lesz szó. A műsor nagyjából egy órán keresztül fog tartani.

Szó esik majd többek között a Final Fantasy VII Remake Intergrade-ről, valamint a Resident Evil Village-ről is, mindkét címet izgatottan várja már számos játékos világszerte, és valószínűleg ezek kapják majd a leghangsúlyosabb szerepet. A műsor inkább a keleti gamerek számára lesz jobban követhető, ugyanis az előzetes információkból ítélve angol feliratra nem nagyon számíthatunk, így csak azoknak lehet érdemes bekapcsolódni, akik vagy nagyon kíváncsiak a fent említett két címre, vagy a japán nyelvtudásukat szeretnék gyakorolni.

Egyébként a Sony nem túl elégedett a PlayStation japán piacának teljesítményével, ahol inkább a Nintendo a domináns, és nemrég röppent fel a hír, hogy bezárják azt a japán stúdiójukat, amely saját fejlesztésű címekkel foglalkozott.

A streamet itt tudjátok majd élőben követni.

Resident Evil Village
Resident Evil Village
Resident Evil Village
Megjelenés: 2021. May 07. (PC)
Műfaj: Túlélő-horror, First person
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szabcsiadi avatar
Az E3 most hamar érkezik 😜
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció