A Plague Tale tévésorozat készül

Szerző: xoki | 2022. March 21. | hír | 0 hozzászólás

A francia Allocine bejelentette, hogy élőszereplős feldolgozást kap az A Plague Tale egyedülálló középkori fantáziavilága, amelyen Mathieu Turi fog dolgozni.

A tervek szerint megpróbálnak hűek maradni a helyszínhez és magához a játékhoz is, emiatt nem egy amerikai stúdiót bíztak meg a munkával. Mathieu Turi, aki Quentin Tarantino Becstelen brigantyk című filmjének rendezőasszisztense volt, Twitteren erősítette meg, hogy ő is részt vesz majd a munkálatokban, illetve megragadta az alkalmat, hogy köszönetet mondjon az Asobo Studio és a Focus Entertainment bizalmáért.

Az A Plague Tale: Innocence című játék 2019-ben jelent meg, amely Amicia és Hugo 14. századi, a százéves háború idején játszódó komor és szívszorító történetét meséli el. A lopakodással megspékelt akció-kalandjátékot a kritikusok és játékosok egyaránt remek fogadtatásban részesítették. A sikernek köszönhetően pedig már a folytatást is beharangozták. Az A Plague Tale: Requiem Xbox Series X|S, PlayStation 5, PC és Nintendo Switch platformokra érkezik valamikor ebben az évben.

A Plague Tale: Requiem
A Plague Tale: Requiem
A Plague Tale: Requiem
Megjelenés: 2022. October 17. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Asobo Studio
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció