A Netflix bejelentett három Ubisoft játékon alapuló sorozatot

Szerző: Pafry | 2021. June 12. | hír | 1 hozzászólás

A Netflix Geeked Week kapcsán a streaming szolgáltató számos gamereknek szóló tartalmat vetített előre a jövőre nézve. Ezek egyike volt a Netflix és a Ubisoft között létrejött egyezmény, melynek értelmében a közeljövőben három sorozat is érkezik a francia játékkiadó címeit adaptálva.

Ezek egyike a mára már méltatlanul hanyagolt Splinter Cell-játékokból készülő, azonos nevű animációs sorozat, melyből egyelőre egy képen kívül sokat nem láthattunk, ám azt tudni lehet, hogy a Netflix rögtön két évadot rendelt elő belőle, amely 8-8 epizódot tartalmaz.

A másik cím a Ubi egyik legnépszerűbb jelenlegi szériájához, a Far Cry-hoz kapcsolódik, melyből csak a fenti tweeten is látható logót mutatták meg, és ez is egy animált stílusú sorozatnak készül. A harmadik sorozat szintén a Far Cry-hoz kapcsolódik, ugyanis a széria harmadik részének spin-offjaként ismert Blood Dragon koncepciójának továbbgondolása érkezik majd Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix címen, erről pedig azt tudni, hogy szintén animációs lesz, és egyelőre hat epizóddal számolnak.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Elfogytak az eredeti ötletek.
Eddig minden videójáték adaptáció nagyon jól sikerült 😉
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció