A Naughty Dog egy teljesen multiplayer alapú játékon dolgozik

Szerző: Pafry | 2021. June 09. | hír | 3 hozzászólás

A VGC értesülései szerint a The Last of Us és az Uncharted sorozatokat megalkotó Naughty Dog most egy teljes egészében többjátékos élményre fókuszáló új játékon dolgozik. Erre több, a fejlesztőcsapat által feladott álláshirdetés utal, amelyekben több embert is keresnek az első többszemélyes játékukhoz.

Az állásajánlatok között találunk pályadizájn tervezőt, valamint játékmenet-illesztőt, melyek mindegyikénél kiemelik a többjátékos vonalat. A leírás szerint a Naughty Dog legújabb kalandjában megpróbálja majd az eddigi narratív központú játékainak élményét átültetni ebbe az újfajta környezetbe, és mivel eddig még aligha kellett csalódnunk játékaik minőségében, kíváncsian várjuk a projekt további részleteit.

Neil Druckmann, a fejlesztőcsapat feje még a legutóbbi játékuk, a The Last of Us Part II előtt jelentette ki, hogy az semmiféle multiplayer elemet nem fog tartalmazni annak ellenére, hogy eredetileg terveztek hozzá ilyen szegmenst is. Most talán ennek a projektnek a továbbgondolását láthatjuk majd kibontakozni.

Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
@santakigyo: Ne temesd ilyen hamar, még akár jól is elsülhet.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@LordSzalko: Online mivolta miatt sajnálom.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció