A Nacon felvásárolta a The Lord of the Rings: Gollum stúdióját

Szerző: xoki | 2022. February 18. | hír | 2 hozzászólás

A Daedalic Entertainment régóta dolgozik már a The Lord of the Rings: Gollum című játékán, amelyet a frissen bejelentett felvásárlásnak köszönhetően a Nacon fog kiadni majd.

A Nacon már a 2000-es évek eleje óta jelen van, de az elmúlt néhány évben folyamatosan a bővülésre törekszenek különböző stúdiók felvásárlásával. 2018 óta kilenc új stúdióval lettek gazdagabbak, miközben a Daedalic Entertainment a legújabb üzletük. A Nacon 53 millió euróért szerezte meg a fejlesztőstúdiót.

A felvásárlást követően a Daedalic Entertainment megtartja jelenlegi vezetőit, beleértve a vezérigazgatót, Carsten Fichtelmannt és az ügyvezető igazgatót, Stephan Harmst. A The Lord of the Rings: Gollum fejlesztése természetesen nem áll le, és a stúdió továbbra is önállóan fog tevékenykedni. A Nacon szerint a felvásárlási folyamat már ebben az évben véget ér majd.

The Lord of the Rings: Gollum
The Lord of the Rings: Gollum
The Lord of the Rings: Gollum
Megjelenés: 2023. May 25. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Lopakodó
Fejlesztő: Daedalic Entertainment
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tamas98765 avatar
A daedalic egy point & click játékokat fejlesztő csapat nem tom miért nem maradtak azon a fronton :( A Deponia a kedvencem na meg összes játékuk jó erre a gyűrűk urára semmi szükség nem volt.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Az 1ik legkevesbe vart jatek reszemrol, nem remelek tole sokat, igy tokmindegy nekem. Ha megsem lesz rossz/nagyon gyenge jatek, lesz 1 kellemes meglepi belole az iden legfeljebb.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció