A Microsofttal szeretné feléleszteni a Scaleboundot a PlatinumGames

Szerző: xoki | 2022. February 09. | hír | 1 hozzászólás

Az Xbox csapata remek fordulóponthoz ért az utolsó konzolgeneráció vége felé, viszont útjuk során elkövettek néhány komoly hibát is, melyek közül az egyik legnagyobb a Scalebound, a PlatinumGames berkein belül készülő exkluzív játék törlése volt. Azóta elég bizonytalan az IP sorsa, viszont, ha a Microsoft zöld utat ad nekik, a PlatinumGames ismét visszatérhet a projekthez.

A PlatinumGames elnöke, Atsushi Inaba az IGN Japan által készített interjú alatt árulta el, hogy Hideki Kamiya továbbra is életre akarja kelteni a Scaleboundot, és emiatt Phil Spencerhez szeretne fordulni, vagyis a csapat igenis komolyan gondolja a Scalebound újjáélesztését.

Nem ez az első alkalom, amikor a fejlesztőcsapat felszólalt a törölt játékuk kapcsán. Korábban Kamiya kifejtette, hogy mindkét oldalon vétettek hibákat, de továbbra is nyitottak a Microsofttal való együttműködésre. A Microsoft egyelőre nem reagált a fentiekre, de mivel a cég arra törekszik, hogy jobb kapcsolatot ápoljon a japán fejlesztőkkel, teljesen elképzelhető, hogy hamarosan egy újabb megállapodás jön majd létre közöttük.

no cover
no cover
Scalebound
Megjelenés: Törölve
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: PlatinumGames
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.


Elfelejtett jelszóRegisztráció