A Microsoft további létszámcsökkentést hajt végre, de nem zárnak be stúdiókat

Szerző: xoki | 2024. September 15. | hír | 3 hozzászólás

Újabb elbocsátások elé néz az Xbox csapata. Ezúttal a Microsoft Gaming vezérigazgatója, Phil Spencer tájékoztatta a dolgozókat arról, hogy 3%-os létszámcsökkentésre fog sor kerülni.

Bár elsőre ez kevésnek hangozhat, lényegében 650 ember fogja elveszíteni az állását, így a Microsoft Gaming idén elbocsátott dolgozóinak száma meghaladja majd a 2500-at. A költségcsökkentés alig néhány hónappal azután kezdődött, miután a Microsoft véglegesítette az Activision Blizzard felvásárlását.

Ezúttal elsősorban a vállalati oldalon foglalkoztatottak érintettek, tehát ez azt jelenti, hogy nem fognak bezárni stúdiókat, és a készülő játékaik közül sem törölnek majd egyet sem. A cégnél többek között a Starfield első bővítménye, az Obsidian új fantasy RPG-je, az Avowed és a Machine Games Indiana Jones címe is készül, szóval mindenképpen tartalmas időszak elé néznek a rajongók.

Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TommyVercetti0_X avatar
A Game pass az elején jó volt de mostanra már sokat nem ér néha néha van egy egy cím ami talán ér is valamit benne de ennyi én is mostanság megint veszek játékokat eredetiben persze olyanokat amik soha nem lesznek benne a kínálatban.
0
0
0
0
💬 1
kovb677 avatar
@TommyVercetti0_X: és így szerinted mik a legjobb játékok mostanság 2024-ben amik kijöttek?
0
0
0
0
no avatar
Amit a game pass is kapott mostansag nem is csodalom.Arrol volt szo, hogy egyre tobb jatek lesz benne, erre egyre kevesebb, minden jo jatekert fizetni kell lassan benne.Rossz uzletpolitika, mikozben majdnem duplaztak az arat az elmult evekben.
0
0
1
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció