A Microsoft törölni fogja az inaktív felhasználói fiókokat

Szerző: xoki | 2019. July 14. | hír | 4 hozzászólás

A Microsoft elárulta, hogy hamarosan törölni fogja az inaktív felhasználói fiókokat, vagyis ha korábban ti is létrehoztatok egyet, mert valamilyen okból szükség volt rá, de azóta rá se néztetek, akkor érdemes lesz majd újra belépnetek, ha nem akarjátok elveszíteni.

A Microsoft augusztus 30-ától minden két évnél hosszabb ideig inaktív stádiumban lévő fiókot törölni fog. A jó hír, hogy ezzel a cég célja a dupla, illetve a teljesen elhagyatott felhasználói fiókok kiszűrése. Azzal, hogy két éven belül beléptetek, már meg is mentettétek a fiókotokat. Amennyiben korábban vásároltatok valamit, vagy rendelkeztek valamennyi egyenleggel, a felhasználói fiókotok szintén biztonságban van, valamint abban az esetben is, ha a fiók kizárólag az Xbox Live vagy Microsoft Office 365 szolgáltatás előfizetés céljából készült. A klasszikus Xbox Live Arcade játékaitokat természetesen szintén nem kell féltenetek.

Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gigazte avatar
Végülis tök jó lesz annak, aki esetleg régóta nem használja a profilját, és az Xbox 360-as, Xbox One bevezetése után vett jó pár játékot, és éppenséggel nem tud erről az egészről, és csak úgy ki***!
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@gigazte: A cikkben is benne van hogy ha vettél vele bármit is nem törlik ki..
0
0
0
0
gigazte avatar
@Yuumi: Akkor viszont hatalmas nagy hírértéke volt ennek a cikknek! Amúgy nem minden cikket olvasok végig, mert akkor már átmentem volna káposztába... 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció