A Microsoft ott lesz, de a Sony ismét kihagyja az E3-at

Szerző: xoki | 2020. January 14. | hír | 18 hozzászólás

Sokakat lesokkolt, amikor a Sony bejelentette, hogy nem vesz részt a 2019-es E3-on. Ez az esztendő azonban egy nagyon fontos év – ugyebár idén érkezik a PlayStation 5 –, viszont nemrégiben hivatalosan is megerősítették, hogy a Sony idén sem lesz jelen a rendezvényen.

A Sony tehát nem tart sajtótájékoztatót az E3-on, viszont helyette különböző fogyasztói eseményeken terveznek részt venni. A Microsoft E3-as terveiről eddig nem kaptunk információt, de az Xbox vezetője, Phil Spencer kihasználva az alkalmat, megerősítette a cég E3-as jelenlétét, ahol remélhetőleg ismét rengeteg nagyszerű játékot lepleznek majd le.

Mivel a Sony ismét kihagyja a rendezvényt, érdekes lesz látni, hogy mit tartogat a Microsoft a júniusban esedékes sajtókonferenciájára. A cég már leleplezte az új konzolját, viszont még sok kérdés maradt megválaszolatlanul, de az E3-on remélhetőleg minden fontosabb részletet felfednek majd.

Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 3
susguy avatar
Nem is tudom mihez kezdünk anélkül a fél tucatnyi, irgalmatlanul változatos TPS cinematic adventure játék nélkül 😆
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
susguy avatar
Yep, tényleg nem létezik más cím PC-n azon a hármon kívül. A jó öreg tárgyállandóság hiánya, ha nem látod nem létezik, ugye? 😆
Szerencsére egy játék minőségét nem a játékosok száma diktálja. Én legalábbis nem ez alapján döntöm el hogy tetszik-e egy játék vagy sem, hanem a játék alapján 😀

Bármi ami nem egy TPS cinematic action adventure játék? Mindenképpen nagyon jó játékok, de ízig-vérig casual címek, amik pont a legbiztosabb ötletekre mennek, ezért is veszik őket. Egyértelmű hogy egy közös formulát követnek. Ugyanilyeneket találok PC-n is, viszont léteznek más műfajok is, amiket egyáltalán nem hoztál fel.
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
susguy avatar
Ha neked nem tetszenek akkor persze, valóban felesleges. Mindenki azzal játszon ami neki tetszik.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Nincs erre szüksége a Sonynak 😆 Szerintem olyan exkluzív felhozatala lesz megint , hogy csak úgy osztja majd a pofonokat a konkurens konzolnak ezen téren. A jelenlegi xbox generációnak is a fő erőssége az , hogy visszafelé kompatibilis rengeteg játék, game pass. Bár az utóbbi már PC-re is elérhető, viszont konzolon egy talicska játékot kapunk szinte fillérekért. Ha jól sakkozik az MS akkor a jövőben is rengeteg játékost tud majd ezzel a hozzáállással elcsábítani.

Tuti baxógép lesz az új xbox, csak ne az legyen, hogy erő lesz a motorháztető alatt, de tartalom meg alig. Gondolok itt az exkluzív címekre amik igazából már megszűnnek az xbox esetében mivel automatikusan jönnek PC-re is. De majd meglátjuk 😀
0
0
0
0
💬 14
SuperPuma avatar
@Arthur Morgan: Miért lenne az hátrány, ha a játékaik nem csak konzol exklúzívak? Szerintem a konzol pártiak ennek ellenére is konzolt fognak venni, viszont így van bevétel pc oldalról is.
Persze a Sonynak rengeteg címe van, de csak ezért nem hiszem, hogy általánosságban jobb választás lenne. Leginkább ember függő, ki mivel szeret játszani Spoiler!
meg szerintem nem is törvényszerű, hogy ami Sonys játék, az jó
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@SuperPuma: Mert így nem kell kiadni egy optimalizálatlan portot 😂
SONY nak a hírnév valahogy mindig is fontos volt 😃
XBOX kérdés azért vicces ha minden van PC re ami XBOX ra akkor minek az XBOX ? 😃 Mert a mostani árak már nem olyan hűde megynyerőek konzol téren sem, főleg LIVE al meg a drágább játékaival.
Akinek meg van XBOX és csak játszani akar az természetesen nem fog PC-t venni csak azért hogy ugyanazzal játszon PC-n de mivel új generáció a küsözöbön fel is merül az előbb említett kérdés.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@YoRHa 2B: Nem hinném, hogy minden sony játék über minőségi szórakozást nyújt, csak általában ezt nem szabad online felületeken leírni, mert konkrétan lincs hangulat lesz. Úgy is lehetne igazából fogalmazni, hogy pont lesz@rják a PC-s piacot. Nem lenne akkora bevételük, akkor már készülnének is a PC változatok bőszen. Ez a Sony hírnév is inkább csak az általános japán hype
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@SuperPuma: Akkor javítom az előbbi kijelentésemet, hogy mire értettem pontosan. Csak a Sony exkluzív címeire akartam utalni. Félre ne értsenek a tisztelt urak. Van nekem is Xbox One-m és szeretem azt a konzolt is. De pl egy God of War, Spide-Man, Days Gone és még sorolhatnám játékok miatt a jelenlegi konzolgenből is érdemes beszerezni egy PS4-et. Viszont hiába van Gran Turismo. Valahogy a Forza szériák jobban bejöttek és inkább azokat veszem meg. Ráadásul a One controllere számomra sokkal jobban kézre áll mint a dualshock 4. Bár utóbbi az már kényelmi szempont. 😆
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Arthur Morgan: Én nagyon utálom a DS4 et számomra felfoghatatlan egy dolog 😃
Horizon Zero Dawn,Uncharted,Last of Us azért mégis csak jó játékok, viszont a Heavy Rain meg a Beyond Two Souls már nem exkluzív.
Amiért eddig megérte XBOX ot venni az főként a Forza és Halo volt de ez már mind2 van PC-n, ha megnézed a CoD ot is, mindne frissítés és DLC PS4 en hamarabb jön ki, egyértelműen az a cél konzol.
Hírnévvel meg arra gondolok, mint pl a PS2 mai napig a legtöbbet eladott konzol, van sok jó játékuk az élet halad, nem hinném hogy msot játékonként fognak ülni +1 évet aztán ha olyan jol sikerül mint az RDR2 portja akkor sz4rnak pofon az embereknek meg már akkor is bajuk van ha fél órát késik egy megjelenés :/
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@YoRHa 2B: Összegezve az eddig összefoglaltakat akkor kilehet jelenteni azt, hogy az új xbox esetében már szinte nem beszélhetünk exkluzívitásról. Mivel ahogy te is említetted már a mostani XO konzolokra (Forza és társai) megjelenő játékok is automatice tiszteletüket teszik PC-n. Az a világ megszűnik/megszűnt teljesen mint ami anno a X360 érájában volt érzékelhető. De a Sony ha éppen nem vesz új fordulatot az eddigi marketing politikájában biztos fog only PS5 címeket forgalmazni.

Még a konzolos témához annyit hozzátennék van ismerősöm aki azt mondja , hogy nagy lcd tévén használja a számítógépét vett hozzá egy xbox one controllert így nincs szüksége konzolra és ugyanúgy tud kanapéból kényelmesen játszani 😆 Mondom oké de azt ugyanúgy fejlesztgetni kell mert "It's still a PC" 😆 De hát ez egy örökös téma. Lehet ezt rágni minden irányba mert mindenkinek más az álláspontja amit természetesen tiszteletben tartok 😀 De egy biztos a mai napig, konzol esetében jó pár évre biztosítva vagy a zökkenőmentes játékélményt illetően. Persze cserébe a grafika picit csúnyácskább lesz mindig.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Arthur Morgan: Nameg a 30fps lock alap konzolnál, de legalább az új star wars nem csak 720p hanem betöltéssel is vannak gondjai, de az időtállóság is személyes dolog, R9 290X+i5-4460 kombóval is mai napig elvagyok ami 6-7 éves technológia.
0
0
0
0
no avatar
@YoRHa 2B: Gondolom,mert van olyan réteg a világon,akinek nincs pénze gamer pc-re és inkább a töredékéért vesz egy xboxot.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Adamsfamily: Rövid távon olcsóbb, de hosszű távű befektetést tekintve már nem biztosan.
De az ár se feltétlen mérvadó mert a teljesítmény és amire lehet használni sem ugyanaz
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
@SuperPuma: Szerintem nem csak ember függő. Pc-mellé inkább Ps, mint Xbox. Game Pass-ban az érdekesebb játékok megvannak. Ps-re meg jöhetnek az exkluzívok.
0
0
0
0
susguy avatar
@Arthur Morgan:
csak úgy osztja majd a pofonokat a konkurens konzolnak
*laughs in Switch*
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@susguy: A switch az egy teljesen külön dolog. Elvan a saját kis világában, és nem is kell neki annyira teperni. Mert nincs is konkurenciája. A switch egy teljesen más téma.
0
0
0
0
susguy avatar
@Arthur Morgan: Na, ezért nem szabad korán reggel kommentelnem, azt olvastam hogy "konzoloknak", nem vettem észre hogy nem többes számban írtad, pedig még direkt ki is másoltam. My apologies.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@susguy: No problem 😆. A switch az egy teljesen más szegmenst céloz meg ezért nem is kell versengenie mert jelenleg nincs hasonló eszköz a piacon. Ha lesz rá alkalom kifogom próbálni mondjuk a Zeldát mert az érdekelne is.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció