Menu

A Microsoft nagyon ráerősít a Halo Infinite PC-s verziójára

Szerző: Pafry, 2021. április 30., hír

Megjelent egy közlemény az Xbox hivatalos honlapján, melyben az Xbox Game Studios igazgatója, Matt Booty nyilatkozott a PC-s közösség jövőjéről. Ebből kiderül többek között néhány jövőbeli terv mellett az is, hogy a Halo Infinite PC-s verzióját mindenféle extrával fogják ellátni.

Az extrák között szerepel majd várhatóan a széles és ultraszéles monitorok teljes körű támogatottsága, valamint különféle „haladó grafikai beállítások”, melyek közül a látószög nagyságát emelték ki, ezt egészen 120-as értékig lehet majd felhúzni. Gördülékeny irányítást ígérnek PC-n, amikor is nem kontrollerrel játszunk, valamint a kompetitív meccskeresés meg fogja különböztetni egymástól azokat, akik kontrollerrel a kezükben, valamint azokat, akik egér-billentyűzet kombóval állnak neki játszani egyet. Booty fontosnak tartja a „játékos az első” filozófiáját, és a jövőben is igyekeznek olyan játékokkal előállni, amelyek aztán meghódítják az eladási toplisták élét.

A Halo Infinite eredetileg az új Xbox Series X nyitócímeként debütált volna tavaly novemberben, azonban a rosszul sikerült játékmenet-bemutató után inkább eltolták idénre a megjelenést. Ősszel remélhetőleg már teljes egészében megcsodálhatjuk a végeredményt.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 1
xCube avatar
12 napja | 2021. 04. 30. 23:14:37
#
Ha a multit tényleg AAA PC szintre akarják hozni, akkor felköthetik a gatyát a CoD mellett.


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb