A Microsoft megújította a Fable védjegyét

Szerző: xoki | 2020. July 04. | hír | 13 hozzászólás

A Microsoft egyelőre nagyon titkolózik, de már több pletyka is felbukkant a Fable és a Perfect Dark visszatérésével kapcsolatban. A legújabb információk alapján pedig már tényleg meglepő lenne, ha nem dolgoznának a projekten.

A legfrissebb felfedezés azt mutatja, hogy a Microsoft megújította a Fable IP védjegyét, ami egybeesik azzal a pletykával, mely szerint a Playground Games egy rebooton dolgozik. Már régóta kering ez az információ, és a stúdió második csapatának álláshirdetései alapján is egy nyílt világú akció-RPG van kilátásban. A rajongók már tűkön ülve várják a Microsoft júliusi eseményét, ahol állítólag a következő Fable is lelepleződik majd.

A Microsoft június 26-án nyújtotta be a meghosszabbítás kérelmét, és külön kiemelte a felhasználási szándékát is, amely elég erős jele annak, hogy készülnek valamire. Ugyebár annak a lehetősége is fennáll, hogy mindössze védeni akarják az IP-t, de a rengeteg korábbi jel alapján valószínűleg ennél azért többről van szó.

Fable: The Lost Chapters
Fable: The Lost Chapters
Fable: The Lost Chapters
Megjelenés: 2005. September 20. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Lionhead Studios
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gyrger72 avatar
Én a 2. részével játszottam először Xbox360-on még a Cora-ban, majd csak később vettem meg CD-n az első részt. A harmadik rész is megvolt DVD-n, még az elsők között megjelenéskor vettem. Szerintem érdemes végig nyomni mind a hármat.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
Az első részt végigtoltam a többihez nem volt szerencsém. Emlékszem mikor először olvastam róla akkor még Project Ego néven futott.Voltak nagy ígéretek, de szerintem a végleges is jó lett, azon kevesek közé tartozott amit megérte többször végigjátszani.
0
0
0
0
Twist avatar
Az első részét rengetegszer végig játszottam, aztán a kettő xbox exkluzivitása olyan mély nyomot hagyott, hogy a háromhoz sem nyúltam már utána.
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
Na kedvet is kaptam a 3. részhez eddig még nem játszottam vele.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
2-őt kéne kiadni PC-re és a hármat visszahozni Steam-re. De egy új résznek is örülnék!
0
0
0
0
💬 6
vyne avatar
@TRACERHD: Nemtudom, szamomra a ketto kozelebe se ert az egynek. Fele olyan nyitott volt es kb fele olyan rovid is. Csak ezert vettem annak idejen xboxot es eleg csalodott is voltam. Mindenki odakat zengett a masodik reszrol, holott sehol semmi az elodjehez kepest. De persze ez csak az en velemenyem.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@vyne: Engem nem érdekel milyen a játék ha az univerzum amiben játszódik az egyik kedvencem. Legyen egy nagy hulladék de akkor is játszani szeretnék vele. Csak akkor nem ha nincs stabil 60 fps.
0
0
0
0
vyne avatar
@TRACERHD: Persze, megertem ezt is. 😃
En azert az elso remasternek jobban orulnek mint a masodiknak de barmelyik johet, csak jojjon valami fable! 😃
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@vyne: Az elsőnek van. Anniversary nem remaster?
0
0
0
0
vyne avatar
Uristen, adna a jo eg, hogy jojjon egy uj fable. De egy remastert is szivesen latnek a lost chaptersbol. 7x jatszottam ki annak idejen. Jo es rossz, valahol a ketto kozt mikor epp milyen kedvem volt.
Nagyon jo kis jatek. Aki esetleg nem jatszott volna vele az kimarad a jobol!
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@vyne: Detto én is. Jól összerakott játék.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció