A Microsoft megszüntette az Xbox One konzolok gyártását

Szerző: xoki | 2022. January 14. | hír | 1 hozzászólás

A Microsoft eredetileg már az Xbox Series X megjelenése előtt kivonta a forgalomból az Xbox One X és a digitális Xbox One S konzolokat, majd titokban, 2020 végén az Xbox One S gyártását is leállították.

Az Xbox marketingcsapatának vezető igazgatója, Cindy Walker a The Verge-nek árulta el, hogy annak érdekében, hogy az Xbox Series X/S konzolok készítésére összpontosíthassanak, 2020 végére leállították az összes Xbox One konzol gyártását.

Ezzel szemben a Sony 2021 végén tervezte beszüntetni a PS4-gyártást, de mivel a PlayStation 5 továbbra is hiányterméknek számít, 2022 folyamán további egymillió PS4-et terveznek legyártani.

Úgy tűnik, a Microsoft ki tudja elégíteni a 299 dolláros Xbox Series S iránti keresletet. Az Xbox Series X-szel ellentétben az olcsóbb konzol a legtöbb kiskereskedésben fellelhető, így teljesen indokoltnak tűnik a cég döntése.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Arthur Morgan avatar
Akik rendelkezik One X-el , nem feltétlen szükséges még váltaniuk. Egy SSD-vel azért még lehet életet lehelni beléjük ami töltési időket, és textúra betöltést illeti. Mivel egyelőre a játékok 90%-a még megfog jelenni rá, főleg ameddig akadozik a nextgen konzolok készletfeltöltése. De OG Xbox One-ról már érdemes elgondolkodni a váltáson..
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció