A Microsoft hamarosan felvázolja a Bethesda jövőjét

Szerző: Pafry | 2021. March 10. | hír | 8 hozzászólás

Belsős források állítják, hogy a Microsoft holnap, március 11-én tartani fog egy előadást azzal kapcsolatban, mik a terveik a Bethesdával a jövőre nézve, írja Jeff Grubb a VentureBeaten. A stúdió háza táján jelenleg is több nagy és fontos projekt fut, így lényeges, hogy a Microsoft hogyan kezeli ezeket a közeljövőben.

Nemrégiben kiderült, hogy az Európai Bizottság rövid elbírálás után nyugtázta a két vállalat egybeolvadását, így már csak az utolsó simítások vannak hátra az üzlet végleges nyélbeütéséhez. Így a Microsoft elérkezettnek látja az időt, hogy megmutassa a játékosoknak egy prezentáció keretein belül, mit remélhetnek ettől az együttműködéstől.

Ugyan ez még nem jelent feltétlen új játékbemutatókat, így is több új dologra számíthatunk. Például arra, hogy ha nem is az összes, de sok Bethesda játék ezentúl bekerül az Xbox Game Pass kínálatába, legalábbis erről szólnak a pletykák. Talán az is kiderülhet, a fejlesztő mely játékai lesznek kizárólag Xbox-exkluzívak. Valamint tervben vannak további konferenciák, melyeken már ténylegesen az új bejelentéseké lesz a főszerep, azonban ezeket inkább nyárra, az E3 időszakára tartogatják, ahol a Bethesda egy külön rendezvényt fog tartani.

Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Én már örülni fogok, ha bármi kis morzsát megtudunk az új Elder Scrolls játékról. Akár csak a címét vagy egy posztert vagy bármit. Csak végre tudhassunk már valami hivatalosat. 😃
0
0
0
0
💬 7
Apor avatar
@mikorvan: Ancient Gods DLC2 várom. Remélem legkésőbb nyáron kiadják.
0
0
0
0
no avatar
@Apor: DLC1 végén azért volt pislogás loál
0
0
0
0
Apor avatar
@LordSzalko: A DLC2 onnan fog indulni.
0
0
0
0
no avatar
@Apor: Mondjuk ez azért várható volt 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció