A Marvel új játéka lényegében egy Overwatch klón

Szerző: xoki | 2024. March 28. | hír | 3 hozzászólás

A hét elején több jel is arra utalt, hogy hamarosan új játékot fog bejelenteni a Marvel, amely a pletykák szerint nem egy egyjátékos, történetvezette cím lesz, hanem egy többjátékos élmény. Most pedig hivatalosan is bemutatkozott a Marvel Rivals, és meglepő módon egyes részeit mintha egyenesen az Overwatchból vágták volna ki.

Az Overwatch egy ideje hanyatlik már, a közösség az Overwatch 2 kiábrándító rajtja és az azzal érkező változások után kezdett elfordulni a játéktól. Szerencsére a Marvel Rivals inkább az első játékból merít ihletet a második helyett, szóval a 6v6 formátum, illetve a Marvel-hősök kedvelőinek mindenképpen érdemes lesz vetniük egy pillantást a játékra.

A Marvel Rivals egy 6v6 kompetitív lövölde, ahol a csapat minden játékosa kiválaszthat egy tank, támogató vagy sebző karaktert, miközben a cél az, hogy a különböző képességek szinergiájának kihasználásával a csapat felülkerekedjen az ellenfél játékosain.

A játék bétatesztje májusban indul, a teljes megjelenés pedig valamikor az év későbbi szakaszában esedékes. Egyelőre csak a PC-s (Steam és Epic Games Store) megjelenést erősítették meg.

Marvel Rivals
Marvel Rivals
Marvel Rivals
Megjelenés: 2024. (PC)
Műfaj: Akció, TPS
Fejlesztő: NetEase Games
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Fishman avatar
Biztos igaz hogy gyanúsan elhasal ha ingyenes lesz ha nem :)
0
0
0
0
santakigyo avatar
Szuper,úgy látom a marvel univerzum teljes leépítése a cél.
4
0
2
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció