Menu
A leggyakoribb kérdésekre ad választ a legújabb Marvel's Avengers trailer
Szerző: xoki, 2019. október 31., hír

A Marvel's Avengers a Bosszúállók utáni világban játszódik, ugyanis egy nagy incidens után a csapat feloszlott. Helyüket a legfejlettebb AI és dróntechnológia vette át, az Advanced Idea Mechanics – röviden AIM – vállalat formájában. Egy véletlen fordulatnak köszönhetően kiderült, hogy az AIM nem éppen az, mint aminek mutatja magát, ezért a Bosszúállóknak ismét össze kell fogniuk, hogy felvegyék a harcot az egységgel.

Kamala Khan, a Marvel első muszlim karaktere – aki a képregényekben jelenleg Ms. Marvel is egyben – lesz az, aki a régi csapat újraegyesítését próbálja véghez vinni, tehát először az ő szemszögéből fogjuk látni a játékot, de természetesen később újabb karakterek bőrébe is belebújhatunk.

A történet mellett az új trailer a játszható karakterek listáját, valamint a testreszabhatóságot is bemutatja. Játékmódok szempontjából pedig kétfajta küldetés teljesítésére lesz lehetőségünk. Az egyik a „hero mission”, amely során egy meghatározott karakterrel egyedül fogunk szembeszállni az ellenséggel. A második pedig a „warzone mission”, amely multiplayer elemeket is tartalmaz.

Mindezeken felül további apróságokról is lerántja a leplet az említett trailer, szóval ne is húzzuk tovább a szót, íme az új Marvel's Avengers – Game Overview trailer:

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
no avatar
7 hónapja | 2019. 11. 03. 19:49:37
#
Remélem nem script lesz a játék 90 %-a :D
no avatar
7 hónapja | 2019. 11. 01. 00:04:58
#
Hát nem tudom de szerintem a X-Men Origins (Wolverine) sokkal jobb mint ez valaha lesz pedig el telt pár év.
Apor avatar
7 hónapja | 2019. 10. 31. 21:01:40
#
Az arcuk most is szokatlan :D


Lite versions: