A leggyakoribb kérdésekre ad választ a legújabb Marvel's Avengers trailer

Szerző: xoki | 2019. October 31. | hír | 2 hozzászólás

A Marvel's Avengers a Bosszúállók utáni világban játszódik, ugyanis egy nagy incidens után a csapat feloszlott. Helyüket a legfejlettebb AI és dróntechnológia vette át, az Advanced Idea Mechanics – röviden AIM – vállalat formájában. Egy véletlen fordulatnak köszönhetően kiderült, hogy az AIM nem éppen az, mint aminek mutatja magát, ezért a Bosszúállóknak ismét össze kell fogniuk, hogy felvegyék a harcot az egységgel.

Kamala Khan, a Marvel első muszlim karaktere – aki a képregényekben jelenleg Ms. Marvel is egyben – lesz az, aki a régi csapat újraegyesítését próbálja véghez vinni, tehát először az ő szemszögéből fogjuk látni a játékot, de természetesen később újabb karakterek bőrébe is belebújhatunk.

A történet mellett az új trailer a játszható karakterek listáját, valamint a testreszabhatóságot is bemutatja. Játékmódok szempontjából pedig kétfajta küldetés teljesítésére lesz lehetőségünk. Az egyik a „hero mission”, amely során egy meghatározott karakterrel egyedül fogunk szembeszállni az ellenséggel. A második pedig a „warzone mission”, amely multiplayer elemeket is tartalmaz.

Mindezeken felül további apróságokról is lerántja a leplet az említett trailer, szóval ne is húzzuk tovább a szót, íme az új Marvel's Avengers – Game Overview trailer:

Marvel's Avengers
Marvel's Avengers
Marvel's Avengers
Megjelenés: 2020. September 04. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Nixxes Software
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Remélem nem script lesz a játék 90 %-a 😃
0
0
0
0
Apor avatar
Az arcuk most is szokatlan 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció