A következő évre csúszik az Avatar: Frontiers of Pandora

Szerző: xoki | 2022. July 22. | hír | 4 hozzászólás

A Ubisoft bejelentette, hogy idén sajnos már nem fog megjelenni az Avatar: Frontiers of Pandora. A kiadó a 2023-24-es évre csúsztatta el a játékot, és amennyiben ez a pénzügyi évre vonatkozik - mivel ezt nem pontosították -, akkor valamikor 2023. április 1-je és 2024. március 31-e között számíthatunk rá.

A cég 2017-ben hozta nyilvánosságra, hogy egy Avatar-játékon dolgoznak, melynek első trailere 2021-ben volt látható. A rendelkezésünkre álló információkból az volt leszűrhető, hogy a Ubisoft az Avatar: The Way of Water decemberi debütálásához időzítette játékának megjelenését. Mivel idén már biztosan nem játszhatunk vele, így erről a premierről biztosan lemaradnak.

Remélhetőleg a játék megjelenéséig nem szűnik meg a hype, mivel a Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot szerint nagy terveik vannak a szériával. Amennyiben pedig az Avatar: Frontiers of Pandora sikeres lesz, valószínűleg a folytatás is zöld utat kap majd.

Avatar: Frontiers of Pandora
Avatar: Frontiers of Pandora
Avatar: Frontiers of Pandora
Megjelenés: 2023. December 07. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, First person
Fejlesztő: Ubisoft Massive
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nesh019 avatar
Rég rossz h ubifos. De majd meglatjuk.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Hátha végre az uborkafosnak is összejön egy normális játék.
0
0
0
0
💬 1
MrPAYER avatar
@cabus26: Néha beletudnak találni, hogy csinálnak egy igazán maradandó remekművet, én pl. az Origins-nél éreztem utoljára ezt, azelőtt pedig az FC3-nál, még korábban pedig az AC2-nél. Tény, hogy a játékaik 90%-a egy semmitmondó, űrkitöltő, nagyiparos filler folytatás valami egykor tündöklő szériájukhoz, de amikor ráéreznek valamire és látszik, hogy tényleg elakarták készíteni és nem csak fentről jött a nyomás akkor születnek náluk is olyanok amitől ha felállsz nem érzed kidobott összegnek azt a 60 eurót.
0
0
0
0
vyne avatar
Kivancsi vagyok, hogy meg hany evig fognak covidra hivatkozva halasztgatni. En mar kezdem nagyon unni, foleg ugy, hogy ugyan olyan bughalmazkent jonnek ki ezek jatekok mintha nem is lettek volna elhalasztva.
7
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció