A következő BioShockon dolgozik a 2K új stúdiója

Szerző: xoki | 2019. December 11. | hír | 35 hozzászólás

A 2K bejelentette, hogy Cloud Chamber néven egy új stúdiót nyitott, akik nem máson dolgoznak majd, mint a népszerű BioShock franchise következő részén.

Tavaly felbukkant néhány pletyka, amelyek alapján a 2K egy ismeretlen stúdiót állított a „Parkside” kódnéven futó projektre, amely állítólag a következő BioShock-játék volt. Azóta több információ is ennek a valóságtartalmát erősítette meg, és most már biztosan tudni, hogy készül a várva várt folytatás.

Sajnos azonkívül, hogy a fejlesztés elkezdődött, nem sok minden derült ki a játékról, azt leszámítva persze, hogy FPS lesz. Állítólag már 2015-ben elkezdték, viszont azt a verziót elkaszálták, és csak 2017-ben kezdődhetett el újra a fejlesztés. Sajnos a játék megjelenésére még éveket kell várnunk, de legalább most már biztosak lehetünk benne, hogy nem feledkeztek meg róla, és ha ezúttal minden zökkenőmentesen zajlik, akkor akár a vártnál előbb is megjelenhet majd.

BioShock Infinite
BioShock Infinite
BioShock Infinite
Megjelenés: 2013. March 26. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Irrational Games
Hozzászólások: 35
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Andor1997 avatar
Kíváncsi leszek vajon viszik tovább a 3. részt, vagy sem. Kibővítve nagyobb szabadsággal akár jó is lehetne még ma is.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 5
santakigyo avatar
Pedig a történet lezárásához elengedhetetlen.Szerintem az egyik legjobb része volt.
0
0
0
0
susguy avatar
@santakigyo: Ha a saját történetére gondolsz, az első fél órányi álmélkodás után az égvilágon semmit nem tesz a történethez, míg az első két részben végig számított a helyszín (klausztrofóbikus érzés, elzártság a külvilágtól, atmoszféra, a víz lassan nyomja szét és önti el a helyszíneket, be vagy zárva a sok őrülttel, big daddyk, kellett víz alatt közlekedni, stb.). Nem értem a végén mi köze lett volna a történetnek ahhoz hogy a levegőben volt a város. Lehetett volna a földön is és nem tett volna különbséget semmiben, még a "skyline"-okat is megoldották víz alatt végül.

Ha a sorozat történetére, anélkül is kerek volt az első két rész története, szintén nem adott hozzá semmit, és még önmagának is egy értelmetlen lezárást volt.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@susguy: Nagyon jól leírtad, hogy mért is volt kiváló az első kettő rész.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@susguy: Pedig a történet szempontjából így volt meg a lezárás,még ha jól emlékszem a víz alá is vissza kellett menni a DLC-ben.Kicsit már homályos az egész.
Kinek mi jön be,nekem pl semmi gondom nem volt a repülő várossal.Ha a harmadik rész is víz alatt játszódik az nagyobb bukás lett volna.Bár még lehet elviselte volna a sorozat harmadjára is ugyanazt a helyszínt.
Ezt már nem tudjuk meg.
A lényeg,hogy egy egyedi játékról beszélünk.
0
0
0
0
susguy avatar
@santakigyo: Valóban volt egy DLC a víz alatt, de nem attól záródott le sem az első, sem a második rész története. Utólag bármit hozzá lehet adni, de attól még nem volt befejezetlen nélküle egyik sem.

Mindenképpen voltak dolgok amiket jól csinált az infinite, nem volt egy rossz játék, de nem igazán volt köze az elődeihez. A Prey sokkal inkább volt egy BioShock folytatás, pedig az egy teljesen más cím.
0
0
0
0
traubi avatar
Szuper hír. Ugyanakkor veszélyes is, mert igencsak magasra rakták a lécet az eddigi részek. Remélem ezekhez méltó lesz az új rész.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Kíváncsian várom, hová is kalauzol el majd minket a nagyérdemű alkotóbrigád a ködfátyolba burkolódzó folytatásban...
0
0
0
0
gigazte avatar
Én semmi jót nem érzek ezzel kapcsolatban! Szerintem nincs értelme egyáltalán új részt csinálni, mert ez a 3 rész bőven kitesz egy egészet! A másik fele meg hol lenne az új város? A föld középpontjában? 😆 Rapture-ból, és Columbiaból bőven elég volt!
0
0
0
0
💬 15
Larten avatar
@gigazte: Pedig az Infinite végén el is mondják, hogy végtelen számú univerzum van, vagyis bőven lenne hely egy új játékra. Ráadásul történetileg egyik játék sem csatlakozott sem az előtte, sem az utána lévőkhöz. Kivétel lehet talán a Burial at Sea, de abban is csak Rapture közös a többi játékkal. Itt igazából az a kérdéses, hogy milyen történetet tudnak írni az új helyszín alá.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Larten: Jah Andrew Ryan nek semmi köze sincs a 2 höz 😂
Azért az 1 meg a 2 némileg kapcsolódik egymáshoz
0
0
0
0
Larten avatar
@YoRHa 2B: Igazad van, de attól még a két játék sztorija más. A történetbeli kapcsolódást én úgy értettem, mint pl az Uncharted vagy az AC játékok Ezi sztorija közti átfedéseket. A Bioshock 2 nem hivatalos folytatása az 1-nek. Legalábbis történetvezetés szinten nem. De lehet én emlékszem rosszul, mert évekkel ezelőtt játszottam velük utoljára.
0
0
0
0
susguy avatar
@Larten: A Bioshock 2 hivatalos folytatása az egynek, ezért kapott egy kettest a cím mögé, ellentétben az Infinite-tel, ami más alcímet kapott. Nem konkrétan ugyanarról a szálról folytatódott a történet a kettesben, de így is összefüggött, mindenképpen több szempontból mint az Infinite (helyszín, atmoszféra, karakterek, ellenfelek, történet, képességek, ugyanaz az univerzum (ha az Infinite szerint végtelen számú van), stb.). Az Infinite-nek annyi köze volt az eredetihez hogy érdekes helyen van a város, és hogy léteznek világító tornyok. Ezen kívül csak egy valamennyire érdekes de teljesen jelentéktelen cameo volt az első részből. A Prey-nek személy szerint sokkal több köze volt az eredeti két Bioshockhoz.

Kíváncsi vagyok mit tudnak varázsolni egy új részből, de túl sok reményt nem fűzök a dologhoz. Az Infinite jó volt, de nagyon lemaradt az elődeitől.
0
0
0
0
FDave94 avatar
@YoRHa 2B: Semmi köze, végülis ő és az ideológiái döntötték romba Rapturet. 😃 Még ha nem is szerepel a második részben, és ott Sofia Lamb a fő krézi, azért sok köze van, ahhoz, hogy hogyan mivé vált a város. Nem beszélve arról, hogy rengeteg Audio Log szól róla...
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@FDave94: Szarkazmus volt 😃
0
0
0
0
FDave94 avatar
@YoRHa 2B: Jaaahm oops most olvasom vissza. Biztos az iróniára gondolsz.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@FDave94: Hát a kettő nem ugyanaz de valami olyasmi igen 😃
0
0
0
0
susguy avatar
@FDave94: Nem nem, a szarkazmus a helyes kifejezés erre.
0
0
0
0
FDave94 avatar
@susguy: 😃 Haverek szerintem az emojik össze zavarnak titeket. ,,Jah Andrew Ryan nek semmi köze sincs a 2 höz" 😃 Tényt vitatsz, és nem személyeskedő a retorikád, tehát irónia. Abban azért megegyezhetünk, hogy várjuk a folytatást.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@FDave94: Nem akarom védeni de ez miért volt személyeskedés ?
egyénként igen, az emojit pont azért raktam oda 😃
0
0
0
0
FDave94 avatar
@YoRHa 2B: Az emoji nincsen ilyen hatással a mondatra, elég rugalmas a jelentése 😃. Egy; azt írtam, hogy nem személyeskedő, hanem tényt vitató (ezért irónia) kettő; pedig a te mondatodra értettem, csak neki írtam.
0
0
0
0
susguy avatar
@FDave94: Amit írsz az valóban irónikus 😆
0
0
0
0
FDave94 avatar
@susguy: 😃 Kedves 61-es szintű felhasználó társam, látom ez a rang nem vértezett fel a szóban forgó mondat megítéléséhez szükséges nyelvtanni tudással. Valahogy le kellene már zárni ezt nem e...
0
0
0
0
yericho500 avatar
ken levinék odarakták magukat az infinittel!
ez milyen lessz kérdéses... 😊
0
0
0
0
gyuri191 avatar
eddig egyik részel sem játszotam viszont jókat hallodtam róla ideje bepótolni? 😃
0
0
0
0
💬 7
TheMenkuPocok avatar
@gyuri191: Mindenképpen! 😀
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@gyuri191: Kötelező 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@YoRHa 2B: köszi mindenképp megnézem
0
0
0
0
FDave94 avatar
@gyuri191: A hozzászólásaidból kiderült ízlésed alapján is mindenképpen! 😀 Életem top 5 játékélményében benne va van mind a három rész.
0
0
0
0
traubi avatar
@gyuri191: Én is csak javasolni tudom neked. Ha a háromból csak egyre van időd (kedved, energiád), akkor én mindenképpen a legelső klasszikus Bioshockot ajánlom!
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@traubi: köszi amint lesz rá alkalom mindenképp kipróbálom pacsi 😃
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Na ezt nagyon jó látni, csak ne Mafia III esete legyen belőle
0
0
0
0
💬 1


Elfelejtett jelszóRegisztráció