A korai szerverproblémák ellenére is óriási siker az XDefiant

Szerző: xoki | 2024. May 26. | hír | 8 hozzászólás

A rajongók régóta várják már, hogy belevethessék magukat az XDefiant világába, főleg a tavalyi sikeres tesztidőszakot követően keltette fel rengeteg játékos figyelmét. A többszöri halasztás után azonban a játék körüli pezsgés kezdett elcsendesedni, de szerencsére ez a héten megváltozott, ugyanis végre megjelent a teljes változat.

Az Insider Gaming információi alapján az XDefiant a megjelenést követő néhány órán belül átlépte az egymillió egyedi játékosszámot, miközben két nap elteltével már 3 millió egyedi, illetve több százezer egyidejű játékossal büszkélkedhettek a különböző platformokon.

Sajnos az XDefiant játékosainak egy bizonyos százaléka korán sem jó élményekről számolt be, mivel frusztráló szerverproblémákba ütköztek, amikor csatlakozni szerettek volna, vagy meccseket akartak játszani. Szerencsére a Ubisoft már rajta van az ügyön, és minden erejével azon van, hogy rövid időn belül kiküszöbölje a hibákat.

XDefiant
XDefiant
XDefiant
Megjelenés: 2024. May 21. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Ubisoft San Francisco
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Petraaa avatar
Ebben is 800 golyó kell az ellenségben, mint a The Finalsben? :D
0
0
0
0
💬 4
Binarcsy avatar
@Petraaa: Akkor a te játékod a rising sorm 2 vietnam lehet. 🦄🕵️
0
0
0
0
retek77 avatar
@Petraaa: Több is akár!! Itt vannak skillek is a karaktereknek!! Szerintem nagyon szar játék lett, még a bétát is próbáltam de most sem lett jobb!!

De kinek mi!!
0
0
0
0
Petraaa avatar
@retek77: Áh köszi akkor le se töltöm maradok az R6S-nél. :D
0
0
0
0
DavidHUN avatar
@Petraaa: P90-el kb 20-25 😅
0
0
0
0
Fishman avatar
Pedig nem mertem feltételezni ezt róla :)
0
0
0
0
💬 2
Reddani avatar
@Fishman: Mindig csak a rosszakarat
1
0
0
0
Fishman avatar
@Reddani: Ki is próbáltam mellé, de valahogyan ez majdnem az Ubis Hyper Scape, annyi időt adok ennek is így előre láthatólag! Semmi újdonság, már vagy 6 játékban láttuk ezeket a megoldásokat, csak most összegyúrták, Cod-ot nem fogja nagyon megszorongatni pedig az sem egy nagy valami az elmúlt időszakokban :)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció