A Kingdom Hearts 3 PC-s verziójára utaló jelek bukkantak fel

Szerző: xoki | 2019. December 28. | hír | 4 hozzászólás

Lehetséges, hogy csak egy hibáról van szó, de jelen állás szerint úgy tűnik, PC-re is megjelenhet a Kingdom Hearts 3, amikor annak DLC-je, a Re Mind elérhetővé válik.

A DLC-től már csak egy hónap választ el bennünket, ezért elég kevés esély van egy PC-s port érkezésére. A Square Enix elég sok játékát átportolta már, ezért nincs kizárva, hogy tényleg dolgoznak rajta, viszont ha a DLC-vel egy időben akarták volna kiadni PC-re is, akkor annak utolsó trailerében is megemlítették volna.

Mindenesetre a PC-s verzióra utaló jeleket a Microsoft áruházában fedezték fel. A Microsoft Áruházban a Kingdom Hearts 3 és a Kingdom Hearts 3 Re Mind telepítési módszere eltér egymástól. A sima játék esetében az alábbi olvasható a telepítésnél: „Telepíthető az otthoni Xbox One konzolra, valamint elérhető Microsoft-fiókkal bejelentkezve”. A Re Mind verziónál pedig a következő: „Az alkalmazás Microsoft-fiókkal bejelentkezve szerezhető be és telepíthető Windows 10-es eszközökre”.

Tehát mindez két dolgot jelenthet: valaki téves információt írt ki az oldalra, vagy pedig hamarosan a PC-sek számára is elérhetővé válik a Kingdom Hearts 3. A játék egyelőre PS4 és Xbox One konzolokra szerezhető be.

Kingdom Hearts III
Kingdom Hearts III
Kingdom Hearts III
Megjelenés: 2021. March 30. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Square Enix
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Moon_Breaker avatar
Ez mekkora egy elvetemült "alkotás" lehet, mit keres mikiegér meg donáldkacsa FF szereplők mellett ?! 😲
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Amúgy miről szól a játék és mi ez az allstars felállás? Kb mint Bozont a Mortal Kombatban
0
0
0
0
gigazte avatar
Na ez az a sorozat, ami sose érdekelt. Számomra mindig gyerekes volt, az egyik haverunkat is ezekkel a játékokkal cikiztük, amikor játszott vele! 😆 Mindig ezt mondtam neki: Dörzsölgesd csak Mickey egér bohócát... 😂 Az volt ezzel a játékkal a legkínosabb, amikor 30 év feletti streamerek ezzel játszottak, aztán úgy beleélték magukat, mint a 6 évesek Disney Landban!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció