A Halo Infinite sem jelenik már meg idén

Szerző: xoki | 2020. August 12. | hír | 17 hozzászólás

A Microsoft és a 343 Industries bejelentette, hogy a Halo Infinite megjelenése 2021-re csúszik, vagyis nem várható a következő generációs konzollal egy időben.

A fejlesztők munkájára több tényező is negatív hatással volt, ezért arra a nehéz döntésre kényszerültek, hogy elhalasztják a játékot. Ugyebár közrejátszott a koronavírus miatt kialakult helyzet, de valószínűleg a korábban bemutatott játékmenet videó utáni negatív visszajelzések is kihatottak a döntésükre. A játék grafikája egyáltalán nem volt nagy durranás, miközben a játékmenet bemutatón a következő generációs konzolban rejlő erőt kellett volna megmutatniuk. Arról nem is beszélve, hogy a játék PC-n futott és nem az új konzolon.

A Halo Infinite tehát 2021-ben érkezik majd, de sajnos nem árulták el, hogy pontosan mikor is fog erre sor kerülni, remélhetőleg nem kell majd sokat várnunk rá.

Halo Infinite
Halo Infinite
Halo Infinite
Megjelenés: 2021. November 15. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: 343 Industries
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
BiGame avatar
Ez igy még szebb reklám nekik. Egy alapból one-ra bejelentett játék, amin igy is úgy is megfog ez a tény látszódni, végül bejelentik következő generációs nyitócimnek, majd végül csak jövőre jelenik meg.. 😃
0
0
0
0
no avatar
Úgy elbukják a következő konzolgenerációt is, mint a huzat !!!
Végtelen pénzt pumpálnak a kiadókba, mégsem tudnak semmit sem letenni az asztalra !
Spoiler!
A PS jobb mint az XBOX ...bibibi
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Életemben nem játszottam Halo játékkal mert nem is volt PC-n de nagyon nem is izgatott.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@TRACERHD: Halo 1 az talán PC-re is kijött...
[LINK]

Be is rágtam a Bungie-ra mert kiadták PC-re az Oni-t, majd utána átmentek gyorsan konzolra és kb konzolportokat kaptunk utána...ok az Oni sem volt egy világbajnok kizárólag PC game, hiszen konzolra is megjelent, és erős konzolos beütése is volt (höhö, beütése
https://i.gifer.com/DiOL.gif
) de ettől még nekem ez jött le.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Palanova: Az Oni nem valami dagadt szamuráj? 😆
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Helyes. Consol seller címet nem adhatnak ki gagyin, főleg hogy nincs nekik sok olyan...
0
0
0
0
gigazte avatar
Befigyelt a barna maci rendesen! 😂
0
0
0
0
cabus26 avatar
Hát így is eléggé egy csonka év.Amióta játszom,nem volt ilyen szegényes a felhozatal...
De inkább csússzanak,mintsem egy vackot adjanak ki!
0
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@cabus26: Inkább végre rajöttek, hogy, nem lehet hülyének nézni a népet. Pár éve ezek a játékok lazán megjelentek volna.
0
0
0
0
no avatar
Lehet ez is a Crysis Remastered sorsára jutottott és csiszolják még inkább. Túl nagy volt a negatív visszhang 😃
0
0
0
0
💬 5
Tuhajohn avatar
@LordSzalko: A Crysis remastered valóban egy retek sz*r munka lett. Összehasonlító videón konkrétan csúnyább lett, mint volt.
(Meg nekem a változtatások se tetszenek rajta, mint a hatszögletes minta álcázáskor, maximális péncél olyan lett, mint a Crysis 2-ben és 3-ban.)
0
0
0
0
no avatar
@Tuhajohn: Nekem szimplán csak az nem tetszett, hogy a bemutatott promo látványától bőven messze volt az amit ki akartak adni. Nekem az újabb fajta cloak amúgy is jobban tetszett, szóval annak én speciel örültem.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@LordSzalko: Én azt hittem, hogy olyan lesz a játék, mint a Cryengine demóban. PC-re elég lett volna, annyi, hogy optimalizálják meg maximum kicsit jobb felbontású környezeti textúrás és modellek (pl.: sziklál) és kész.
0
0
0
0
no avatar
@Tuhajohn: Összességében nem azért játszom a játékokat mert, hogy mennyire realisztikus textúrákból, megvilágításból építkezik stb. De vannak olyan címek ahol mondhatni nagyobb figyelmet szentelek ezeknek a dolgoknak.

CE-ben mondhatni otthonosan mozgok, habár a határait még messze nem feszegetem de tudom nagyjából mi, merre, hány méter talán ezért is érintett szarabbul, hogy mit akartak kiadni a jelenlegi CE-el 😃. UE-nél ugyan ez, utóbbi kényelmesebb szvsz.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@LordSzalko: Nálam se a grafika a lényeg, de attól ez még egy Crysis.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Nem merik kiadni. Érthető 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció