A Half-Life és a Portal széria írója a Portal 3 elkészítését szorgalmazza

Szerző: xoki | 2022. April 19. | hír | 4 hozzászólás

Március elején befutott egy új Portal-játék, az Aperture Desk Job, egy spin-off, amelyet a Steam Deck működésének demonstrálására hoztak létre. Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy a Valve továbbra sem dolgozik a Portal 3-on, de a széria vezető írója nagyon is el szeretné készíteni azt.

A Valve írója, Erik Wolpaw a cég legjobb egyjátékos kalandjain dolgozott, mint amilyen a Half-Life 2: Episode One és Two, a Portal, Portal 2 és a Half-Life: Alyx. Bár a Portal 3 fejlesztése még nem kezdődött el, de a VGC felfigyelt rá, hogy Wolpaw a Kiwi Talkz podcast során kijelentette, hogy össze szeretne állítani egy csapatot, mielőtt még kiöregednének a munkából.

Bár Wolpaw nagyon szívesen belevágna a projektbe, hozzátette azt is, hogy egy jó csapat összeállítása nehéz feladat, mivel az alkalmazottaknak egy már meglévő projektből kellene kiválniuk. Állítása szerint folyamatosan folyik a munka a Valve-nél, csak az eredmény nem mindig látható, mivel az sok esetben nem válik publikussá.

Portal 2
Portal 2
Portal 2
Megjelenés: 2011. April 20. (PC)
Műfaj: Platform, Puzzle
Fejlesztő: Valve
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DomonkosBlyat avatar
ne a portal 3-mal foglalkozzanak, hanem írjanak végre egy rendes befejezét a Half Life-nak...
0
0
0
0
kovb677 avatar
Nagyon várós, nem lenne rossz.
0
0
0
0
no avatar
Csak legyen is már valami! Annyi hír van már sok-sok év óta, hogy mennyi mindenki szeretné ha a Portal 3 elkészülne akkor már csak meg kéne csinálni
Egyébként a Valve mintha nem hinne a harmadik részekben :) Második részt szinte minden játékuk kapott (Half-Life, Counter Strike, Dota, Portal, Left for Dead) de harmadikat még egyik sem. Pedig nem mondható újnak egyik franchise sem.
0
0
0
0
Izi-ke avatar
Ha belegondolok hogy a valve mennyi munkát dobott ki eddig az ablakon simán el tudom képzelni hogy a citadel után belefognak egy új portalos projektbe. Amit majd aztán kukáznak mert nem felelt meg az elvárásaiknak és belekezdenek egy újba.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció