A Half-Life: Alyx után további játékokkal bővülhet a széria

Szerző: xoki | 2020. March 05. | hír | 8 hozzászólás

A Half-Life: Alyx kizárólag VR-ra jelenik meg, de elég nagy esély van rá, hogy a közeljövőben további játékokkal bővül majd a népszerű széria, ráadásul annak a lehetősége is fennáll, hogy ezek közül az egyik a várva várt Half-Life 3 lesz majd.

A Game Informer interjút készített Robin Walkerrel, a Valve egyik fejlesztőjével és rákérdeztek arra, hogy készül-e már a Half-Life 3. Válaszában kifejtette, hogy sokat jelent számukra a Half-Life, illetve annak karakterei, világa és mechanikái. Az új VR-exkluzív játék fejlesztők között akadnak olyanok, akik már a Half-Life 2 óta a cég tagjai, de néhányan már az eredeti Half-Life óta jelen vannak. Természetesen sokan most először dolgoztak a szérián, de reménykednek abban, hogy újabb lehetőséget is kapnak. Ezt követően hozzátette, hogy a Half-Life: Alyx a játék világához való visszatérést jelenti és nem annak lezárását. Nos, eddig ez a kijelentés utal legerősebben a Half-Life 3 bejelentésére, de a Valve ettől függetlenül egy ideig még biztosan hallgatni fog.

Robin Walker felfedte még, hogy a Half-Life: Alyx eseményei szorosan kapcsolódnak majd a történethez, ezért azt javasolja, hogy mielőtt belevágnátok az új részbe, elevenítsétek fel az Episode 2 történéseit.

Half-Life: Alyx
Half-Life: Alyx
Half-Life: Alyx
Megjelenés: 2020. March 23. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Valve
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
deadly_cross avatar
hat szerintem amekkora elvaras lenne a HL 3 direkt azert nem csinaljak mert nemtudnak azt a mercet megutni amit az emberek felhypoltak 😃
0
0
0
0
💬 2
sean avatar
@deadly_cross: Szerintem már az jó lenne ha HL2-es grafikával és effektekkel megcsinálnák. csak folytatódna a történet 😃 Nem kell 4K, nextgen meg ilyen baromságok.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@deadly_cross: Tesznek azok magasról az elvárásokra.Nem szorulnak különösebben rá a pénzre,ezért is merték meglépni,hogy a sorozatot egy VR címként hozzák vissza.
Ha pénz szűkében lennének már a 20. bőr is le lenne húzva a játékról.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Nagyon jó lenne, ha kijönne a Half Life 3, de hagyományosan nem VR-al.
Vagy ha nagyon ragaszkodnak hozzá, akkor legyen játszható VR-al és nélküle is, hogy mindenki jól járjon. 😀
0
0
0
0
💬 1
sean avatar
@wgeorge85: Szerintem ezt is megoldják VR nélkül előbb-utóbb, ha más nem akkor modderek. Ha elül a VR láz és nem viszik az indexet mint a cukrot akkor lehet kidobják simán is. Így lehet még egyszer pénzt kérni érte (manapság ez a szokás).
0
0
0
0
no avatar
Már várom az Alyx-et, szívesen fogadnék a jövőben valamiféle folytatást szintén VR formában, nagyon jó a megvalósítás videók alapján 😀
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
De ez akkor most nem a Half life 2 előtt játszódik? Vagy miért kell hozzá az Episode 2?
0
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@Tuhajohn: Állítólag valamiféle előzmény,de több kérdést is megválaszol az Episode 2 történései körül.Valami ilyesmi.
Sajnálom,hogy VR cím.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció