A Half-Life: Alyx megjelenéséig ingyenesen játszhatók a korábbi részek

Szerző: xoki | 2020. January 22. | hír | 7 hozzászólás

Néhány Steam felhasználó arra lett figyelmes, hogy a Valve egy Half-Life: Alyx eseményt kezdett el hirdetni, viszont az gyorsan eltűnt. Azonban most már hivatalosan is bejelentették, hogy egy ideig teljesen ingyen lesz játszható a Half-Life Collection.

A Half-Life Collection az alábbi címeket tartalmazza: Half-Life, Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One, Half-Life 2: Episode Two, illetve a spin-off játékok is: Opposing Force, Blue Shift és a multiplayer Team Fortress Classic. Sajnos egyik játékot sem tarthatjuk meg véglegesen, mivel csak a Half-Life: Alyx megjelenéséig lesznek ingyenesen játszhatók. Tehát, ha esetleg kimaradt volna a széria, akkor most a Valve lehetőséget ad egy két hónapos free-to-play időszak keretein belül azok végigjátszására.

Half-Life: Alyx
Half-Life: Alyx
Half-Life: Alyx
Megjelenés: 2020. March 23. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Valve
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xHortY avatar
A remekmű de imádtam és imádom is 84óra van benne steamon nem tóltam ki sokszór dehogy is. 😆😃 Egy hete nosztalgiáztam vele újra ,na meg előtte jó volt végre befejezetten ki játszani a Black Mesat ajánlom azt is minden half life rajongónak. 😊
0
0
0
0
sean avatar
Tavalyi summersale-nél kb 1500 volt a komplett valve pack tökömtudja hány játékkal 😃
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Ez tényleg egy jó ajánlat a Valve részéről! 😀
0
0
0
0
💬 3
Apor avatar
@Rocky12: Mondjuk teljesen ingyenessé tehették volna őket a megjelenés előtt 24 óráig...és előtte reklámozzák a dolgot 2 hónapig.

Amúgy nem vagyok marketing szakember.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@Apor: Ez is egy megoldás, de most mindenki majdnem 2 hónapig játszhat az összes játékkal (aki nem vette meg) 😃 Nekem ez így is tetszik (az alap Half Life + Half Life 2 már megvolt)
0
0
0
0
Apor avatar
@Rocky12: Végül is...

Simán megéri, ja.

😃
0
0
0
0
no avatar
Tavaly szerencsém volt, épp kifogtam egy hatalmas leárazást amikor az egész valve packot meglehetett venni szinte pár fillérért, egyből le is csaptam rá akkor
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció