A GameSir VX2 a konzolokhoz is eljuttatja az egér és billentyűzet támogatást

Szerző: xoki | 2021. November 19. | hír | 9 hozzászólás

Nincs is annál jobb egy fárasztó nap után, mint elővenni kedvenc játékainkat és a kanapé kényelméből egy jót szórakozni. Ez az egyik oka, hogy megalkották a kontrollereket, amelyeket szinte minden platformnál használhatnak a játékosok. Előfordulhat viszont, hogy néhány játéknál a konzolosok is az egér és billentyűzet párosát preferálnák, főleg olyan címeknél, melyeknél fontos a precizitás és a gyorsaság.

A GameSir VX2 ezen a héten érkezik, amely támogatni fogja az Xbox, PlayStation és Nintendo Switch konzolokat. Egy többszörösen kompatibilis billentyűzet és egér adapterről van szó, amely cross-platform lövöldéknél lesz használható, mint amilyen a Call of Duty vagy a Fortnite. Ez az első ilyen eszköz, amely a PlayStation 5-öt is támogatja. Három USB port és egy 3,5 mm-es audio jack is került rá, a fejhallgatók kényelmesebb használata érdekében.

A GameSir applikációval személyre szabhatjuk a beállításokat, mint például a billentyűzetkiosztást, az egér érzékenyégét és a dobozon található LED-eket. A GameSir VX2 AimBox még ebben a hónapban elérhetővé válik.

Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Üdv!

Hozzám már két hete megérkezett GameSir VX2 viszont mai napig nem sikerült normálisan működésre bírjam egy firmware updatet kellene felrakni de a telefonos appal és a pc-s softverrel sem sikerült.
Írtam a helpdesknek még várom a fejleményeket.

GameSir VX et használok az tökéletesen működik PS5 el ps4 es játékokhoz pl Battlefield 1, Battlefield 4, Battlefield 5. Egy kis okossággal a PS5 ös Battlefield 2042 is megy vele de ahhoz kell egy PC is.
Teljesen személyre szabható billentyűkiosztás érzékenységállítás minden ami kell. (kb 15 perc configurálás után nem lőttem vele rosszabb statot mint előtte xbox one-on a venomX -el. )

Előtte xbox one on is használtam hasonló átalakítót VenomX névre hallgat, sőt már xbox 360 alatt is használtam ott pedig Max Shooter névre hallgató kütyüt.

Megmondom őszintén a sok PC-s csaló miatt menekültem először konzolra majd ott is ragadtam épp emiatt. Olcsóbb is mint egy PC. Csak hozzávetőlegesen írom a Battlefield 2042-höz ajánlott vga 300 ezer huf körül mozog. Én a PS5 öt 180 ért vettem + adapter kb 25 ezer. És ennyiből megállt.
PC-n biztosan szebb jobb de annyit nem dob rajta és még csiterből is akad PC-n rendesen, mint ahogy codba is ha bekapcsolod a crossplayt.

A jelenlegi PC-m egy 10+ éves 4 magos masina minden másra bőven kiszolgál.
Ha nem akarsz PC-n játszani nincs értelme a drága cuccoknak.
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@darklamb: Következő project nekem se pc építés lesz mert már vicc kategória az egész... veszek majd egy akkori top konzolt játékra és minden másra jólesz a mostani vas...
0
0
0
0
no avatar
Hmm...
Eddig is lehetett egeret meg billentyűzetet használni 1-2 címhez. Komolyan ez változna egy ilyennel hogy full egér bill támogatást kapna általa minden konzolos cim, mert csak így lenne értelme akkor jó lenne, de addig :(
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Már nem azért, de PS5-ön (meg talán 4-en is) cod-ban plug and play bármelyik bill. és egér. VR-osok is tesztelték.
0
0
0
0
💬 1
Legendrush27 avatar
@MaTpr0F: Series X is támogat 20-30 játékot, de nem az összeset . Ha jól gondolom ez megoldja, hogy ne kelljen támogatás.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Cégeknek az a lényeg hogy PC-minnél inkább elérhetetlen legyen...
És válassza mindenki a Konzolt ilyen szaros adapterrel :D mert nincs pénzed PC-re
És így nincs is több gonduk majd veled, mert Konzol lenyomozható 100% ban... PC egy jó kis VPN el stb vel elég nehéz falat.. Konzolon 10% se csinálható mint PC-n
1
0
0
0
💬 3
bukta2 avatar
@MaximumGame: Igazából aki csak játszik a gépen mint ahogyan énis... annak akkor ezek után full fölös pc-t építenie... ha lenne egy ilyen lehetőség hogy konzol+bill+egér combo (igen tudom hogy eddig is lehetett... bizonyos címeknél) itt viszont ha megkapnák a konzolok a full támogatást az baró lenne :) akkor lenne egy pc-m netezésre meg filmezésre... néha napján vágnék vele egy videót azt annyi, a konzol meg only game-re!
0
0
0
0
Win-xp-SP3 avatar
@MaximumGame: Nagyon úgy néz ki a helyzet hogy jó a meglátásod.
1
0
0
0
MaximumGame avatar
@Win-xp-SP3: Hát sajnos az internet és a PC nem volt akkora jó ötlet nekik, terjesztés magán szférában mint gondolták. Mert jó pénz, az tuti. De világ másik feléről is azt tudsz meg amit akarsz percek alatt. És ez nekik még se annyira jó, hiába tudnak figyelni. Van rá mód, hogy ne tudjanak figyelni. Facebook és Googlera nem szabad csak felmenni. Meg persze egy jo kis VPN.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció