A Focus Entertainment megnyitotta saját online áruházát

Szerző: xoki | 2021. September 26. | hír | 19 hozzászólás

A Focus Entertainment megnyitotta saját online áruházát, ahonnan digitális játékokat vásárolhatunk, ráadásul ingyenes címekre és nagy leárazásokra is számíthatunk.

A Focus Entertainment Store a francia kiadó közvetlen forgalmazói platformja lesz, aki jelenleg egy leárazást tart az áruház megnyitása alkalmából. A Focus rávilágított a más fejlesztőkkel ápolt viszonyára azzal, hogy olyan vállalatok játékait is megvásárolhatóvá tették, mint a Dotemu és a Deck13.

Exkluzív ajándéktárgyak is kaphatók lesznek, amelyek a Focus Entertainment ismertebb címein (A Plague Tale: Innocence vagy Othercide) alapulnak. Néhány esetben dobozos példányt, illetve a játékok konzolos verzióit is megvásárolhatjuk. Az oldalon már előrendelhetitek az Insurgency: Sandstorm konzolos verzióját és az A Plague Tale: Innocence next-gen változatát is.

A Focus Entertainment első nagy leárazása során a vállalat legismertebb címeit szerezhetjük be kedvező áron, akár 90%-kal olcsóbban. Az oldalon egy felhasználói fiókra lesz szükségetek, és amennyiben október 4-e előtt vásároltok is valamit, teljesen ingyen megkapjátok a The Surge című játékot.

The Surge
The Surge
The Surge
Megjelenés: 2017. May 16. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Deck13
Hozzászólások: 19
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Egy szempontból már veri is az EGS-t, van kosár :D
0
0
0
0
visor261 avatar
Ha minden kiadó nyit saját boltot akkor a gog galaxy nagyon népszerű fog lenni.
0
0
0
0
💬 6
Memento Mori avatar
@visor261: Teljesen mindegy. Hiszen ha a gog-on kezeled is ezeket a boltokat, akkor is a gépeden kell legyenek és ha a gog-ból indítod őket ugyanúgy indítja a saját klienst is. Tehát ez a funkciója lényegében értelmetlen a gog kliensnek.
0
0
0
0
xCube avatar
@Memento Mori: Ha azt nézed, hogy egy kliensből tudod kezelni az összes játékodat, akkor azért annyira nem mindegy, még úgy sem, hogy a fő kliens behívja az alklienseket.
0
0
0
0
visor261 avatar
@Memento Mori: Hát ha 10 különböző kliensből fejből tudod min-mid van és felesleges egy listában látnod az összesített listát, barátok, eredmények, játékidő stb akkor neked lehet felesleges.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@visor261: Hét ezek nekem valóban nem nyomnak a latba. Acsizás ilyesmi sosem kötött le, nem kapok gellert ha egy játékot csak 85%ban játszok ki, meg azért tudom melyik játékom melyik kliensen van 1300+ játék mellett is. Valóban ettől lehet. Nekem csak annyit változtat, hogy a gog-on kattintok az ikonra nem az asztalon az origi launcherre. 😊
0
0
0
0
visor261 avatar
@Memento Mori: Jó neked, én már pc és ps között se tudom fejből hogy mi min van, nem is beszélve a steam,gog,origin,ubisoft,epic stb... Mert van hogy adja magát pl: ac az általában ubi, battlefield meg origin, de amikor battlefront-hoz jön meg a kedvem ha nem lenne gog akkor alapból origint nyitnám meg utána meg keresgélem mindenhol...

Most az eu-ra leszek kiváncsi epic-en hogy hány dlc-vel jön mert steam-en az alap+pár dlc van meg, de ha epic adja az összes dlc-t alapból törölnöm kell a parancsikont az asztalról hogy ne a steam-re menjek megszokásból :D
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@visor261: Nekem nem kell fejből tudnom mert ami nincs steamen, az számomra nem létezik. Origin volt egy darabig amit használtam de amint jöttek steamre az ea-s játékok meg se nyitottam. :)
0
0
0
0
Fishman avatar
Sima reg az nem elég a The Surge játék beszerzéséhez, tovább még nem jutottam egyenlőre de ha csak az a 2 ország van opciónak akkor meg értelmét vesztette a próbálkozásaim😆
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Parancsoljatok egy érvényes Kanadai cím (A régi munkahelyem. :D) :
Address: 179 Grande Allée
Zip code: CA-AB T5A 0A1
Country: CA
0
0
2
0
TRACERHD avatar
Magyar ember nem is tud vásárolni semmit mert csak USA meg Canada-t lehet országnak beállítani. Ezt a csicskaságot XD
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Az oldalon azt írják, ha vásárolsz valamit, akkor hozzácsapják ingyen ezt is a kosaradhoz. De nem látom, hogy egyébként ingyen lenne.
0
0
0
0
💬 4
xoki avatar
@Memento Mori: Hmmm, tényleg. Úgy tűnik a cikkhez használt forrás elírta a dolgot. Arról nem is beszélve, hogy a linkre látogatva október 8 helyett csak október 4 ig kapjuk el az ingyenes játékot.

Mondjuk még nem regisztráltam, de bíztos így van, ha már ezt írták. Szólok, hogy javítsák

(közbe ha valaki regisztrált és elkapta, akkor az szóljon)
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@xoki: Közben azért belementem a dologba és sikerült wishlistről kosárba tennem a játékot. Ki is "fizettem". Ellenben a download page-en már nem ugranak fel a download és az unlock activation gombok a weboldalon. Gondolom túl van terhelve.
0
0
0
0
xoki avatar
@Memento Mori: Más híroldalak kb fele-fele arányba írják, hogy regisztrációval ingyenes, meg nem regisztrációval ingyenes... és akkor most ne legyek összezavarodva. De gondolom a store oldalon feltűntetett infónak kéne jónak lenni... Mindenesetre szólj ha biztosan sikerült beszerezni és nem csak valami bug volt vagy valami hasonló.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@xoki: Rendben, mindenképp szólok róla! Igen, valóban nehéz eldönteni hogy most akkor mi a helyzet, de ahogy te is említetted valószínűleg az a releváns ami az oldalon van írva. Az order historyban benne van, de a letöltés gomb azóta sem ugrik fel az oldalon. Talán azért nem férek hozzá a játékhoz, mert ugye mást nem vásároltam. De holnap veszek valamit ha hazaérek és meglátjuk, itt van-e a gebasz.https://kepkuldes.com/images/a9fb7ebeaec4163f566f593b05e31867.png
1
0
0
0
Memento Mori avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
TRACERHD avatar
@Memento Mori: Ezt nem is értem hogy nem vette figyelembe. 0.75 dolcsiért van egy játékuk, azt vedd meg és kb. ingyen megkapod a surge-öt XD
0
0
0
0
cabus26 avatar
Undorító már ez a játékipar. Egyre inkább korcsosodik el az egész és egyre nagyobb lehúzásokat engednek meg maguknak a kiadók.
0
0
0
0
gigazte avatar
Alig várom az ideiglenes Focus Entertainment Store exkluzív játékokat is! :)

ráadásul ingyenes címekre is számíthatunk.

Érezhető hogy honnan jött az ihlet. 😅

amennyiben október 8-a előtt regisztráltok, teljesen ingyen megkapjátok a The Surge című játékot.

Azonnal megyek is és regisztrálok!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció