A fejlesztés átszervezése miatt csúszhat a Resident Evil 4 Remake

Szerző: xoki | 2021. January 24. | hír | 7 hozzászólás

A legfrissebb információk szerint az M-Two stúdió - aki a Resident Evil 3 Remake fejlesztésében is segédkezett - többé nem tölt be vezető szerepet a Resident Evil 4 Remake elkészítésében. Emiatt feltehetően a játék a vártnál jóval később, valamikor 2023 folyamán fog csak megjelenni.

A VGC értesülései szerint a Capcom és az M-Two közötti nézeteltérések miatt jelentősen lecsökkentették az M-Two szerepét a projektnél, és a Capcom egyes divíziója vette át a fejlesztést. Erre állítólag azért került sor, mert az M-Two teljesen hű szeretett volna maradni az eredeti játékhoz, miközben a Capcom azt szeretné, ha több új ötletet pakolnának bele. A Resident Evil 3 sok kritikát kapott a változtatások miatt, de például a Resident Evil 2 ilyen téren sokkal jobban sikerült. A Capcom a Resident Evil 2-ben látott Mr. X-féle változtatásokat szeretné a Resident Evil 4-be is belecsempészni.

A játék fejlesztése tehát állítólag átesik majd egy rebooton, amelynek köszönhetően valószínűleg csak 2023-ban fog megjelenni a régóta pletykált felújítás.

Resident Evil 4 Remake
Resident Evil 4 Remake
Resident Evil 4 Remake
Megjelenés: 2023. March 24. (PC)
Műfaj: Akció, Túlélő-horror
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kaland21 avatar
Na itt is úgy tartunk mint a wowban adjuk ki az összes részt még egyszer remakelve (residentekre gondolok itt) nevetséges tényleg ami már megy a játékiparban!! az indiek érnek tényleg valamit manapság!!!
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@kaland21: 2-3 remake jól sikerült, de lesz új rész is, az én tudomásom szerint talán májusban jelenik meg. nem értem miért zavarja az embereket.
0
0
0
0
kaland21 avatar
@arnold892: tudom hogy jók lettek nem is erre akartam célozni!! Hanem arra hogy már sokadik rókabőr lehúzás van és nagyon kevés az új ötlet és koncepció sőőőt mindenki inkább marad az egészséges határokon belül nem mernek a tripla a-s címek kilépni a komfortzónájukból!!!
0
0
0
0
no avatar
Ennek meg mi értelme lesz?Már egyszer kiadták a hd verziót, most még 1 remake?Nagyon meg kellene hogy csinálják , tele tömjék minden jóval, hogy olyanoknak is adjon a game valamit ,akik anno rongyosra játszották.Mondjuk ha a mai gyerekeknek csinálják akkor azoknak biztos jó lesz.A kisfiam még 2 éves sem volt amikor azzal nyüstölt, hogy :"Apa jáccsál má a magyagyával!".Így hívta , azóta sem tudom miért.
0
0
0
0
💬 2
Apor avatar
@Dpoci: Az én kisfiam a Cyberpunk-al nyüstöl.

Mutogat a monitorra és mondja: "Vrömi vrömi" - ilyenkor autózni kell a városban.
0
0
0
0
Liptik avatar
@Dpoci: Kell ennek is a remake, mert valami szörnyű a célzása, meg a magyarítás is kifagy, sőt a menü nem is magyar.
0
0
0
0
no avatar
2 napja vettem meg a remake 3-mat, nagyon bejött, persze előtte kitoltam a második részt is. Ha ennyire foglalkoznak a negyedikkel, biztos nem ér minket csalódás.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció