A Dying Light birtokosai ingyen megkapják a spin-off részt

Szerző: xoki | 2020. January 28. | hír | 5 hozzászólás

A 2015-ben megjelent túlélőjáték különálló battle royale spin-off része, a Dying Light: Bad Blood mostantól ingyenes azok számára, akik megvásárolták az eredeti Dying Lightot. A Bad Blood csak PC-re (Steam) szerezhető be, viszont azok is megkapják, akik konzolra vásárolták meg az eredeti játékot.

A Bad Blood igazából sosem volt túl népszerű, viszont ezzel a lépéssel sok játékos adott neki egy esélyt, így elérve az eddigi legnagyobb egyidejű játékosszámot. A battle royale spin-off eredetileg 2018-ban rajtolt el mint korai hozzáférésű játék. Kezdetben 100, de most már csak 12 játékos és egy rakás zombi tartózkodik a pályán. Mivel az aktív játékosok száma 100 alá csökkent, így néha még a 12 fős csapatot is nehezen lehetett összehozni, de remélhetőleg ez most megváltozik.

Ahhoz, hogy ingyen megkapd a Dying Light: Bad Bloodot Steamre, el kell látogatnod a Techland oldalára, majd be kell jelentkezned azzal a fiókoddal, amelyen megvan a Dying Light.

Dying Light: Bad Blood
Dying Light: Bad Blood
Dying Light: Bad Blood
Megjelenés: 2018. September 13. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Battle Royale
Fejlesztő: Techland
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tibuu avatar
na ez is meg van 😃
kíváncsi leszek rá sokan lesznek fent
valaki tapasztalat jó ez mód ?? vagy nem olyan jó ??
0
0
0
0
santakigyo avatar
Basszus,ennek a létezéséről se tudtam 😃 Van egy olyan érzésem,hogy nem sokmindent hagytam ki.
0
0
0
0
no avatar
Biztos el lehet vele szórakozni akinek úgy egyébként bejön a BR. Bár az alacsony player szám nem ezt sugallja. Nem tudom mit változtattak rajta azóta, hogy megtartsák a játékosokat, annyira nem követem.
0
0
0
0
Edven avatar
Egyébként nem úgy volt hogy ez ingyenes lesz mindenki számára?
Másrészről játszottam az EA-szel, csak mert Dying Light, de egyáltalán nem tetszett, csakúgy mint az összes többi Battle Royale játék, nem nekem lett kitalálva.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Meg is vettem, végre. Szétfüggöm mint a rohadás!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció