A digitális E3-at is elkaszálták

Szerző: xoki | 2020. April 08. | hír | 15 hozzászólás

Egy hónappal ezelőtt az Entertainment Software Association (ESA) hivatalosan is elkaszálta az idei E3-at a koronavírus okozta körülmények miatt. Ekkor a szervezet azt nyilatkozta, hogy megpróbálnak előállni majd egy alternatívával, vagyis lényegében egy digitális rendezvényre szerettek volna átszerveződni, de sajnos úgy tűnik, idén már erre sem fog sor kerülni.

Több nagyobb kiadó is tervbe vette a saját, digitális E3-stílusú show létrehozását, amelyekre még biztosan sor kerül majd az év későbbi szakaszában, hiszen rengeteg bejelentéssel és újdonsággal készültek az elkaszált eseményre. Az ESA egyik képviselője kijelentette, hogy sajnos a 2020-as online E3 is elmarad, és inkább arra fókuszálnak majd, hogy a korábban említett különálló vállalatokat promotálják. 2021-ben természetesen visszatérnek majd egy teljesen újragondolt formában, és ki tudja, lehetséges, hogy ezzel a kihagyással elég idő áll majd a rendelkezésükre, hogy egy igazán remek programot állítsanak össze, mivel az esemény népszerűsége megcsappant az utóbbi évek hibáinak köszönhetően.

A tervek szerint a 2021-es E3 június 15-17 között kerül majd megrendezésre.

Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
winrar avatar
Szerintem egyszer volt, hogy élőben néztem E3-at, akkoriban kb. 16 éves fejjel nagyon érdekelt, volt egy hangulata. Most már nem fog meg, inkább megnézem a trailerét azoknak a játékoknak, amik ki fognak majd jönni és érdekelnek, majd tippelek, hogy mennyire fogják lebutítani a grafikát a véglegesben 😆.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Pár éve semmi értelme nincs az ingyenélő jutuberek nyaraltatásán kívül.
0
0
0
0
djsiegfried avatar
Szeretem az E3-at. Minden evben nezem...
0
0
0
0
gyuri191 avatar
már már internetre hamarabb jön ki a hir hogy készül ez a játék vagy az a játék mielött lenne az adott rendezvény szóval áltaában mindig lebukik az adott játék ha készül már a bejelentés elött
0
0
0
0
cabus26 avatar
Manapság már sok jelentősége nincsen ezeknek a rendezvényeknek,hiszen valamiről csöpögtetni,hogy majd egyszer jön,majd egyszer lesz valami belőle...
Az a jó,ha már megjelent,meg lehet venni a boltba vagy le lehet tölteni,nem itt csorgatni a nyálát az embernek.
Már a trailerekről is leszoktam,inkább meglepődöm a játékon vagy a cuccon,mintsem nézegessem hónapokig,hogy mikor jelenik meg.
ja,meg alapból már ellövik a poént az E3 előtt is.
0
0
0
0
💬 5
Scorn Face avatar
@cabus26: Szerintem az, hogy kimész és részesévé válsz, a közönségnek továbbá beszippantva tart a rendezvény az számít. Igen, valóban nem földrengetők a bejelentések, hiszen van internet is a világon. Én inkább a régi (1995-2000) E3-as rendezvényekre lettem volna kíváncsi. Azok biztosan 100%-ban megadták a hangulatot minden tekintetben.
0
0
0
0
cabus26 avatar
@Scorn Face: Igen. A régi rendezvények hangulatára én is kíváncsi lettem volna,csak még akkor kicsi voltam 😆
0
0
0
0
Apor avatar
@Scorn Face: Azon az E3-mon lettem volna nagyon, mikor először mutattákbe a Doom3 demóját.

Meg a rákövetkezőkön, mikor közölte Carmack: " Majd elkészül, amikor elkészül." 😃
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Apor: Az időgép a pincében készen áll csak az alkalmat kerestem hogy használjam. Most megvan az indíték, már megyek is. 😀
0
0
0
0
Apor avatar
@Scorn Face: Vigyél magaddal ! 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Ez meg a trója vírus miatt kerül elhalasztásra...
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Nem kár, eddig se érdekelt 😀
0
0
0
0
gigazte avatar
Kíváncsi vagyok, hogy ezt a naptári évet, mikor halasszák el... 😃
0
0
0
0
💬 1
NiXiT01 avatar
@gigazte: Lassan én is kíváncsi leszek arra 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció