Menu
A Destiny következő része PC-re is megjelenhet
Szerző: xoki, 2016. szeptember 28., hír

A Bungie online FPS-e, a Destiny sosem jelent meg PC-re, viszont a folytatás több mint valószínű, hogy nem csak konzolokon lesz játszható.

Több nyom is utal minderre. Elsősorban egy fórum témában lett közzétéve, hogy állítólag a fejlesztők között folyamatosan folyik a kommunikáció a PC verzióról. Később a Kotaku is beszámolt arról, hogy több forrás is megerősíti ezt. Az első játék konzol exkluzív cím volt, ellenben a 2017-re tervezett folytatás már PC-re is érkezhet majd, ahogy erről a Kotaku is további bizonyítékokat tárt fel. Ezenkívül még az is kiderült, hogy a fejlesztők arra törekednek a folytatást illetően, hogy az egy teljesen új játék benyomását keltse. Az év elején már voltak erről információmorzsák, de úgy látszik egyre biztosabb, hogy a PC verzió is tervben van.

Persze, mindezt nem kell szentírásnak venni, mivel hivatalos megerősítés még nem történt. Azok, akik szívesebben játszanának PC-n, csak reménykedhetnek benne, hogy a bejelentés hamarosan megtörténik. Teljesen logikus lenne, ha az Activision megjelentetné PC-re is a játékot, ugyanis a PC nagyon is felkapott lett az utóbbi években és a játékosok nagy része szívesen játszana más platformon is.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
no avatar
2 éve | 2016. 10. 01. 21:32:31
#
Tuti hogy lesz. Egyre több konzolos játékot portolnak PC-re.
gigazte avatar
2 éve | 2016. 09. 29. 00:01:07
#
Hiszem ha látom! Eleinte az első résznél is ezt mondták!
Arnybiro avatar
2 éve | 2016. 09. 28. 23:18:01
#
Ha valóban megjelenik (és én nagyon remélem hogy megjelenik) akkor tuti vétel lesz.


Lite versions: