A Close to the Sun lesz az Epic Games Store következő exkluzívja

Szerző: xoki | 2019. February 24. | hír | 16 hozzászólás

A Storm in a Teacup névre hallgató fejlesztőcsapat játéka, a Close to the Sun lesz az Epic Games Store következő exkluzív játéka, amely ráadásul az Unreal Engine motort használja majd.

Az Unreal Engine használata, valamint az Epic Gamesszel való kapcsolatnak köszönhetően remek lehetőség nyílt a stúdió előtt, így sokkal nagyobb szabadságot kaptak, hogy kiélvezhessék kreativitásukat. Először egyébként a Unity motort használták, és csak később váltottak át az Unreal Engine-re.

A játék egy alternatív 19. században játszódik, ahol a technológia egy kicsit előrehaladottabb állapotban van. Első ránézésre BioShock beütése van, viszont a Close to the Sun egy harc nélküli, belsőnézetes horror lesz. A játékban Nikola Tesla lesz az egyik központi karakter, aki egy nagy hajót épített a feltalálók számára, hogy békében kísérletezgethessenek, de természetesen nem minden ment a terv szerint, így végül az egész területet karanténba zárták. Főhősünk pedig a fedélzeten ragadt, és Tesla senkit sem hajlandó kiengedni.

Egyelőre nem tudni pontosan mikor, de a játék még idén megjelenik, amelyet az Epic Games áruházából vásárolhattok majd meg.

Close to the Sun
Close to the Sun
Close to the Sun
Megjelenés: 2019. May 02. (PC)
Műfaj: Kaland
Fejlesztő: Storm in a Teacup
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
blade125 avatar
Csak nehogy a Doom Eternal is epic-es legyen. Az a rémalmon. 😆
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Én nem is tudtam hogy a frotnite-nak és a horror játékoknak egy a célközönsége, vagy csak nekem fura hogy minden új horrorjáték epicre jön? Ki érti ezt.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Ismét 1 részemről várós címet karoltak fel, nekem tökre bejön az az egyenlőre nem túlzottan nagy választékuk! 😀
0
0
0
0
santakigyo avatar
Harc nélküli belsőnézetes horror...... Epic store exkluzívitás...... Azthiszem nincs is nagyon miről beszélni.
Sétaszimulator megint, pedig azthittem már kiment a divatból.
0
0
0
0
tivike avatar
Szerintem úgy is el fog bukni az epic store. Még vergődik egy darabig, de nincs jövője. A piac de főként a fogyasztók nem tolerálják ezt a fajta hirtelen változást. Egy évet hagyok ennek kb.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@tivike: Nem hinném, hogy elhalna rövid idő alatt. Ha folyamatosan bezsákolják az új játékokat és ténylegesen utaznak az exkluzivitásra, fel tudnak építeni egy stabil fogyasztói tábort. Lásd a belengetett híreket, hogy az újabb Ubi játékok is oda mennek...
A felhasználók meg lehet másra nem fogják használni a felületet csak vásárlásra, de arra is van kitalálva. Nincsenek rajta egyelőre egyéb funkciók.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: "...Lásd a belengetett híreket, hogy az újabb Ubi játékok is oda mennek..." Igen, amit majd, ha onnan indítasz akkor indítja magával együtt az Uplay-t is, logika. Amelyik Ubi-s játék nem lesz Steam-en az hülye lesz nem Uplay-en megvenni.
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Persze.
Kivéve ha esetleg, bár erre nem volt példa a uplay-steam esetében, az ES-ben esetleg olcsóbb lesz, mint a uplayen - amit teszek hozzá, kétlem, hogy bármikor is előfordulna.
0
0
0
0
susguy avatar
The thing that I feel is incredibly important for the future of the industry is that the PC platform remains open, so that any user without any friction can install applications from any developer, and ensure that no company, Microsoft or anybody else, can insert themselves by force as the universal middleman, and force developers to sell through them instead of selling directly to customers.

Tim Sweeney, Epic Games CEO, 2016
Az álszentség netovábbja.
0
0
0
0
💬 7
no avatar
@susguy: Feltételezem ezt akkor mondta, amikor felröppent az MS zárt windowsos szoftverboltjának a híre.
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Mondjuk az MS elképzelése durva lett volna. Ahhoz képest a különféle storeok kismiskák....
0
0
0
0
susguy avatar
@Palanova: Attól még ez nem lesz kevésbé gusztustalanabb. Persze, a különbség az, hogy az MS-nak komolyabb eszközei lettek volna a projekthez. Viszont az elméletük ugyan az, és az Epic Store jelenleg is a kivitellel próbálkozik, miközben még ma is az idézethez hasonló nézeteket vall magának.

U.I.: Mielőtt valaki félreértené, nem az MS-t védem.
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Én sem védeni szánékoztam az MS-t, se az Epic Store-t, de megint más, hogy operációs rendszer szinten védesz egy boltot, vagy hogy exkluzivitásokkal oldod meg.

Más kérdés, hogy pl a Division 2 esetében még mindig ott a uplay, mint alternatíva. Ellenben a Metro esetében ez nem játszott, ha minden igaz.

Már csak az kell amit az Origin művel (havidíj) és teljesen sikerül majd lemásolniuk a mostan streamszolgáltatók által teremtett környezetet.

Kérdés: mikor fogják a store-ok (havi díjas megoldások) felváltani a kiadókat?
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@Palanova: Havidíjas megoldások nem váltják fel a kiadókat soha. Legfeljebb a kiadó szedi majd a havidíjat. Netán a szolgáltatók fizetik ki a játékokat, a kiadónak. A szolgáltató meg beszedi a usertől. Így pont annyi lesz a havidíj, hogy mindenkinek kijöjjön a matek. A gémeren kívül.
0
0
0
0
no avatar
@Memento Mori: Meglátjuk. Streamszolgáltatóknál is ez volt a helyzet. Egy darabig. Azután elkezdték gyártani a saját tartalmat, a nagy filmstúdiók és Tv csatornák meg lestek és vagy beálltak bérbe melózni, vagy készítettek saját stream szolgáltatót.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció