Menu

Valószínűleg jövőre csúszik a Witcher 3 és a Cyberpunk 2077 next-gen változata

Szerző: Pafry, 2021. szeptember 04., hír

Michał Nowakowski, a CD Projekt üzletfejlesztésért felelős alelnöke tájékoztatta a cég befektetőit a legutóbbi közös konferencián, amelyen több, a kiadó jelenlegi legnagyobb játékait érintő kérdés is felmerült. Például a nagyjából 2021 végére belengetett The Witcher 3, és a mostanra már valamennyire kikalapált Cyberpunk 2077 next-gen változatai is szóba kerültek, a szakember azonban továbbra sem ígért semmi biztosat.

Nowakowski elmondása szerint a fejlesztőket több csapatra osztották, az emberek negyede, nagyjából 160-an dolgoznak a Cyberpunk 2077 első nagy kiegészítőjén, így most ez kitüntetett figyelmet élvez a kiadón belül. A fejlesztők fele még mindig a játék javításával, és a következő generációs változatával van elfoglalva, így egyelőre a legtöbb erőforrást ez köti le náluk. Valamint szó esik 70 további fejlesztőről, akik olyan projekteken dolgoznak, amelyek még nincsenek a játékosok elé tárva, így ezek között bármi előfordulhat, egy egyszerű mobiljátéktól elkezve akár a következő AAA játékig, amely a The Witcher univerzumban játszódik majd.

Arról, hogy a The Witcher 3 next-gen változatán jelenleg hány ember dolgozik, nem esett szó, viszont Nowakowski úgy fogalmaz, a Cyberpunk esetén tanulva nem mondanak biztos megjelenési dátumot egyik játék továbbfejlesztett változata számára sem, csak ha olyan állapotban lesznek, hogy kiadhatóvá válnak.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 7
carl18x avatar
2077-ig van idejük! 😀 Ráérnek, elég volna az erőforrás 1%-át hibajavításra. Maradék meg készítsen fizetős DLC-t 😆
1
0
0
0
dripone avatar
Jobb lesz ez igy mindenkinek. A next-gen upgrade úgyse olyan egetrengetõen fontos mint egy újonnan kiadott jàték. Az alapok kinn vannak, azzal lehet addig pörgetni. Igy könnyebb extra idõt vàrni.
1
0
0
0
💬 1
Richie1212 avatar
@dripone: Pontosan az alapokat meg kár lenne elrontani egy összecsapott, optimalizáltlan frissítéssel. Dolgozzanak csak rajta 😀
0
0
0
0
Twist avatar
Lassan járj, tovább érsz 🙄
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Azt bizony nagyon jól teszik. A CP után jobb nekik, ha nagyon nem kapkodnak el semmit. Még egy-két ilyen fiaskó és lepottyannak a piedesztálról.
0
0
0
0
💬 2
vyne avatar
@Memento Mori: Cp-t se kapkodtak volna el ha nem surgeti oket a fel vilag. Persze reszben az o hibajuk mert mondhattak volna, hogy majd 2023ban kiadjak es cso 😃Spoiler!
amugy meg kurva jo jatek lett mostanra


Witchert vartam pedig iden, ujra kijatszanam felujitva.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@vyne: Van erre egy jó kis idézet:
Persze főnök mindjárt kész csak még nem kezdtük el.
Ezerrel ment a hype vonat csak épp azt nem közölték , hogy sehol se tartanak.
Tudod nem szép dolog embereket felcukkolni aztán meg széttárt karokkal azt mondani, hogy bocsi nem volt időnk.
0
0
0
0


Lite versions:
Számitóbbgép balSzámitóbbgép jobb