A CD Projekt Red már a következő nagy projektjét tervezi

Szerző: xoki | 2020. March 15. | hír | 5 hozzászólás

A CD Projekt Red korábban elmondta, hogy minden erejükkel a Cyberpunk 2077-re és a The Witcher szériára fognak fókuszálni. A The Witcher 3: Wild Hunt lezárta a trilógiát, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben egyáltalán ne térnének vissza a játék világához.

A CD Projekt Red elnöke, Adam Kiciński a lengyel Stooq-nak adott interjúja során felfedte, hogy már egy ideje dolgoznak a következő nagy egyjátékos projektjükön. Az új információk alapján a Cyberpunk 2077 megjelenése után a legnagyobb csapatot a Cyberpunk 2077 multiplayer módjára állítják, míg a második legnagyobb csapat az egyjátékos módhoz érkező kiegészítőkre fókuszál majd. Végül pedig egy kisebb csapat egy hasonló kaliberű, új egyjátékos játékon fog dolgozni.

Adam Kiciński kijelentése alapján valószínűleg a The Witcher világához térnek majd vissza, ezért elég nagy esély van rá, hogy a franchise hamarosan egy újabb RPG-vel gyarapszik. Annyi viszont biztos, hogy ez nem a The Witcher 4 lesz, vagyis jelen állás szerint mindenképpen új karakterek kerülnek majd a középpontba.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Azért az remélem megvan, hogy egy nagy vállalatnál, cégnél nem úgy működnek a fejlesztések és kiadások hogy: "na holnap ezt csináljuk, holnap után meg majd meglátjuk."

Értelem szerűen be kell tervezni a jövőbeli terveket, (amit meghatároz a bevétel is amit a kiadott produktumból származtatnak.) egy fejlesztés pedig idő, és itt nem csak a "legyen szép a grafika és legyen jó a történet" számít.

Amúgy ha belegondolsz, hogy kb pár hónap a CyberPunk, az már nem sok, egy új Witcherhez képest, ami esélyes hogy még alsó hangon 4 év mire kijön. És inkább adják ki később pár hónap csúszással, mint hogy kiadj x ezer forintot aztán meg húzza az ember a száját hogy "sz@r".

Na de vissza a Witcher-hez, könyvek alapján én arra saccolnél hogy Ciri történetét viszik az univerzumban, mert borzasztó sok tartalmat lehetne belőle meríteni ami izgalmas lenne. Így meglennének a cameo-k, lehetne kaszabolni, plusz a világok közötti ugrálás nagyon parádés lenne.
Bízom benne hogy ezt be merik vállalni, és ha 3-4 évet kell rá várni, akkor inkább kivárom!
Főleg hogy addig a sorozatból is lecseng alsó hangon 3 évad, és mindenkinek tiszta lenne a történetvezetés, és rohadt jó marketing a netflixnek meg a cdpr-nek is.
0
0
0
0
bitpork avatar
Meg a lónak a pikkolóját mán, előbb aGGYák ki a Cyberpunkot de mánis oszt utána lehet tervezgetni!
0
0
0
0
santakigyo avatar
Kicsit előreszaladtak.Megint olyan lesz ez mint a Cyberpunk 2077,beharangozták már a kőkorszakban és még mindig semmi konkrét csak egy állítólagos megjelenés.
Igaz a jó munkához idő kell.
0
0
0
0
💬 1
PestisDoktor88 avatar
@santakigyo: A x@rhoz meg még több!😂
Fogadni mernék,hogy úgy félnek a bukástól,hogy már többször újra kezdték előlről az egégeszet,a piacfelmérések változásai miat
0
0
0
0
tamas98765 avatar
Nembaj hogy nem Witcher folytatás lesz a kövi, tőlük szivesen látok más RPG-t is😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció