A Bully 2 is a The Game Awards egyik nagy bejelentése lehetett volna

Szerző: xoki | 2021. December 16. | hír | 1 hozzászólás

Korábban többször is szóba került a Bully 2, de egy ideje szinte semmit sem lehetett hallani a klasszikus játék folytatásáról, miközben akár a 2021-es The Game Awardson is lelepleződhetett volna.

Néhány évvel ezelőtti pletykák szerint a Bully 2 fejlesztése már elkezdődött, amellyel a következő generációs konzolokat vették célba, de az ezeket az információkat követő nagy csendből sokan úgy gondolták, elkaszálták a projektet, mivel a Rockstar a Grand Theft Auto 6-ra irányította át az erőforrásait.

Egy ismert bennfentes, Tom Henderson állítása szerint néhányan arra számítottak, hogy a Bully 2 a The Game Awardson lepleződik majd le, mivel annak játszható verzióját többen is láthatták a show előtt. Tom Henderson általában megbízható forrás szokott lenni, főleg a Call of Duty és a Battlefield kapcsán, de ahogy mindig, most sem szabad azonnal valós információnak elkönyvelni mindezt.

Néhányan felhívták a figyelmünket a Game Informer társszerkesztőjének, Blake Hesternek a tweetjére is - amelyet azóta eltávolított, és fiókját is priváttá tette -, melyben elég erősen utalt egy, a szériával kapcsolatos bejelentésre, amely folytatás, remaster, reboot vagy akár remake is lehet.

no cover
no cover
Bully 2
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Andor1997 avatar
Remélhetőleg egyszer az eredeti részt is rendbe teszik, mert így, hogy ennyire pocsék eléggé elveszi az ember kedvét PC-n legalábbis!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció