A Blizzard számára továbbra is a PC az elsődleges platform

Szerző: xoki | 2019. October 03. | hír | 2 hozzászólás

A 2018-as BlizzCon volt talán a Blizzard eddigi legrosszabb bemutatója, hiszen nagyon kevés kiemelkedő újdonságot mutattak a rajongóknak, ráadásul a Diablo Immortal bejelentése csak tovább rontott a helyzeten.

Ugyebár a Diablo Immortal a népszerű széria okostelefonokra készülő verziója lesz, amely rendesen kiverte a biztosítékot a rajongók körében, akik a Diablo 4 bejelentésére számítottak. A Diablo Immortal trailere jelenleg 751 000 dislike-kal rendelkezik, és mindössze 29 000-en kattintottak a tetszik gombra. A rengeteg negatív visszajelzést követően a Blizzard elárulta, hogy több Diablo projekten is dolgoznak, viszont ezeket még túl korai lett volna leleplezni. Természetesen ez sem sokat javított a helyzeten.

A Blizzard elnöke, J. Allen Brack most egy interjúban mesélt erről egy kicsit, és így megtudhattuk, ők hogyan gondolnak vissza erre. Szerinte megfeledkeztek egy fontos dologról, mégpedig, hogy ők elsősorban PC-re fejlesztenek, de ha egy másik platformot megfelelőnek tartanak a játékaikhoz, akkor természetesen megpróbálnak arra is fejleszteni. J. Allen Brack azt is elmondta, hogy a Diablo 3 konzolos portjának bejelentésekor is hasonló negatív kritika érte őket, bár annak visszhangja azért nem volt ilyen nagymértékű.

Brack szerint a Blizzard képes a minőség feláldozása nélkül remek mobilos játékot készíteni, de belátta, hogy a játék bejelentésekor nem tettek meg mindent annak érdekében, hogy megnyugtassák és meggyőzzék a fő játékosbázisukat arról, hogy nem teszik félre a PC-t az okostelefonok vagy a konzolok miatt. Szerinte a Diablo Immortal egy remek játék lesz, és ezt a játékosok is belátják majd, amikor lehetőséget kapnak annak kipróbálására, de igazat ad nekik abban, hogy a bejelentés időzítése nem volt a legjobb. Állítása szerint látták és játszottak is rossz hírű mobilos címekkel - amelyekből rengeteg van -, és egy vérbeli PC-s hozzáállását valószínűleg ezek ismerete is negatív irányba tereli.

A Diablo Immortal megjelenési dátumát egyelőre nem ismerjük, viszont az idei BlizzCon november 1-2 között kerül majd megrendezésre, helyszíne pedig Anaheim lesz.

Diablo III
Diablo III
Diablo III
Megjelenés: 2012. May 15. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Hack and Slash
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Balu_kapitany avatar
Iskolában szünetekben jó lesz majd a haverokkal tolni bár én is jobban örültem volna a diablo 4nek de engem ez sem zavar viszont remélem hogy ingyenes lesz mint a cod.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció