Menu

A Blizzard felgyorsítja az Overwatch 2 fejlesztését

Szerző: Pafry, 2021. szeptember 02., hír

Az Overwatch 2-ről már évek óta jönnek különféle hírek, idén pedig azért jóval többet megtudhattunk a még mindig hegesztés alatt álló második felvonásról. Most azonban belsős források állítják, a vezetőség megsürgette a fejlesztési folyamatok véglegesítését, hogy még a jövő év első felében kiadhatóvá válhasson a játék.

A Dexerto Blizzardnál dolgozó belsős forrásai biztosan állítják, hogy felgyorsultak a folyamatok a játékot fejlesztő csapat kezei által, akik egyszerre dolgoznak a második részen, az első részt pedig rendületlenül újabb és újabb tartalmakkal látják el.

A cég a jövő tavaszt vette célba megjelenés tekintetében, tehát ha tartani tudják az ütemtervet, akkor 2022 májusáig bezárólag már találkozhatunk az Overwatch 2-vel a boltok polcain. Kíváncsian várjuk, az elkövetkező hónapok hoznak-e majd esetleg egy hivatalos megjelenési dátumot.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 4
dripone avatar
Abbòl még sose volt jò a vége amikor egy jàtékot crunch alatt készitettélek a developerek. Inkàbb vàrok egy jàtékra, semmint hogy félkész cuccot kapjak a kezembe.
1
0
0
0
💬 1
Kimi no Na wa avatar
@dripone: Teljes mértékben a te véleményeddel vagyok én is! Én nagyon nagy Overwatch rajongó vagyok, és speciel egyáltalán nem örülnék annak ha egy félkész játékot adnának ki.Főleg hogy sok más emberrel ellentétben akik már most lehúzzák a játékot, én nagyon várom!
0
0
0
0
Twist avatar
Nos, valamivel muszáj visszacsábítani a lelépő szponzorokat.
0
0
0
0


Lite versions:
Számitóbbgép balSzámitóbbgép jobb