A Blizzard egy be nem jelentett AAA multiplayer címen dolgozik

Szerző: Pafry | 2021. March 15. | hír | 8 hozzászólás

Érdekes álláshirdetés bukkant fel nemrég a Blizzard berkein belül, melyben egy még be nem jelentett projekt számára keresnek különböző fejlesztőket. A stúdió egyik dizájnere, Dan John Cox Twitteren tett közzé egy posztot arról, hogy pontosan milyen pozíciókra vennének fel embereket.

A felvételt nyerő fejlesztőknek tudniuk kell „epikus világokat alkotni”, illetve „akció- és FPS típusú játékok fejlesztésében nagy tapasztalattal kell rendelkezniük”. A leírás alapján a játék egyszerre lesz single-player és multiplayer is. Jelenleg a legtöbb nagy címük fejlesztéséről már tudunk, ugyanis érkezik majd egy Diablo II: Resurrected, egy WoW: Burning Crusade Classic, később pedig a Diablo IV, illetve az Overwatch 2.

Nincs kizárva ugyan egy új IP lehetősége sem, de akár egy, a Starcraft univerzumában játszódó cím is képben lehet. Bármiről is legyen szó, kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Twist avatar
Mobilra kínába? Vagy milyen játék lesz ez? 😲
0
0
0
0
no avatar
Egy korábban elmeszelt Starcraft fps projektre még illene is ez a leírás, ahogy a Stracraft Ghostra is amit szintén kinyírtak. vagy volt pletyka egy mmo scifi lövöldéről amiből végül Destiny lett és a maradékból Overwatch. Két Classic Pandaria vagy két Classic WoD raid között megnézzük majd a híreket róla, úgy 6-8 év múlva...
0
0
0
0
gtafun avatar
A Blizzard egy be nem jelentett AAA multiplayer címen dolgozik.
A Blizzard nem nagyon rejtegeti, hogy egy még eddig be nem jelentett AAA lövöldözős projekten dolgozik. A stúdió vezető művésze, Dan John Cox egy tucatnyi álláshirdetést tett közzé, amiből kiderült, hogy a cég művészektől kezdve, dizájnereken át, fejlesztőkön keresztül produkciós vezetőig mindent keres. Nagyon úgy néz ki, hogy az alapokról akarnak felépíteni egy kisebb csapatot, akik egy komolyabb konzolos/PC-s címen dolgoznának.

Az nem derült ki, hogy milyen lövöldéről is lenne szó, de az igen, hogy a csapatnak kifejezett célja egyjátékos és többjátékos élményeket építeni. Annyi még biztosnak tűnik, hogy új világokat fogunk meglátogatni, mivel a pályadizájnereket "grandiózus és emlékezetes" világok megtervezéséhez keresik.

Koronavírus-járvány - a videojáték - 3. rész

Spoiler!
[LINK]
0
0
0
0
💬 2
Liptik avatar
@gtafun: Spoiler!
Tudom, hogy nem erről szól a hír, de a pk3 fájlt hogy lehet megnyitni?
0
0
0
0
xCube avatar
@Liptik: Spoiler!
Hacsak nem az asseteket és pályákat akarod szerkeszteni, akkor sehogy. Elindítod egy DOOM sourceporttal és játszol vele.
0
0
0
0
Liptik avatar
World of Starcraft?
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Liptik: Én élném igazából 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció