A BioWare és a Naughty Dog veteránjai egy új sci-fi RPG-t készítenek

Szerző: xoki | 2020. February 03. | hír | 10 hozzászólás

A Wizards of the Coast korábban felfedte, hogy egy új játékstúdiót alapítanak a BioWare veteránjaival összefogva. Most, körülbelül egy évvel később hivatalosan is felfedték az Archetype Entertainment nevezetű új stúdiójukat, illetve azt is elárulták, hogy az első projektjük egy sci-fi RPG lesz.

A fejlesztőcsapatot a BioWare egykori kreatív igazgatója és vezető tervezője, James Ohlen vezeti majd, aki korábban a Dragon Age, Baldur's Gate és a Star Wars: Knights of the Old Republic játékokon dolgozott. A Mass Effect és a KOTOR írója, Drew Karpyshyn szintén részt vesz a munkában, ahogy két ismertebb animátor, Rico Flores (Uncharted 4, Anthem) és Tal Peleg (Anthem, Uncharted 4, The Last of Us) is.

A játékról egyelőre keveset tudunk, ugyanis a fejlesztők csak néhány tervet mutattak a játék egyes részeiről. A képekből csak annyi derül ki, hogy tényleg minden szempontból egy sci-fi táj tárul majd a játékosok elé. A játék megjelenésére még biztosan sokat kell várnunk, de az Archetype Entertainment remélhetőleg hamarosan újabb részleteket is elárul majd a készülő játékáról.

Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
blastwave avatar
Szárnyas Fejvadász világából is készülhetne játék. Az mindenképpen élvezetes volna.
0
0
0
0
💬 5
santakigyo avatar
@blastwave: Csak ne legyen olyan unalmas. Nekem az nagyon nem jött át pedig a sci-fi az egyik kedvencem a horror után.
0
0
0
0
blastwave avatar
@santakigyo: Játékként minden bizonnyal több izgalomra lehetne számítani. A DeusEx játékmenete és a most jövő Cyberpunk vegyítése képpen tudnám elképzelni természetesen nyílt világgal. Elsődlegesen történetközpontú játékként nagyon is jó lehetne.
0
0
0
0
no avatar
A korábbi BW dolgozókkal még talán tudnak is kezdeni valamit. CA-k egyébként nem rosszak.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Cyberpunk 2078 ? 😂
0
0
0
0
💬 2


Elfelejtett jelszóRegisztráció