A Beyond Good and Evil a soron következő ingyenes Ubisoft játék

Szerző: xoki | 2016. October 06. | hír | 10 hozzászólás

Új hónap, új ingyenes játék. A Ubisoft 30. születésnapja alkalmából ingyenes játékokkal lep meg bennünket minden hónapban, egészen az év végéig.

A Ubisoft bejelentette, hogy az októberi ingyenes PC játék ismét egy nagy klasszikus, a Beyond Good & Evil lesz. Október 12-étől válik majd elérhetővé, amelyet a Uplay, Ubi 30 menüpontjából tudunk beszerezni. Erre egy hónapunk lesz, és miután hozzáadtuk a kollekciónkhoz, örökre a miénk marad.

A játék még 2003-ban jelent meg, azóta pedig egy felújítás is készült előző generációs konzolokra.
A rajongók már régóta várnak egy folytatásra, amelyet ma a Ubisoft hivatalosan is megerősített: készül a Beyond Good & Evil 2, amelyen Michel Ancel és a Ubisoft Montpellier Studio dolgozik. Utóbbi napokban voltak erre utalások, amelyek a rajongók nagy örömére igaznak bizonyultak.

Beyond Good and Evil
Beyond Good and Evil
Beyond Good and Evil
Megjelenés: 2003. December 02. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Montpellier
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
CsehMedve avatar
Sziasztok!
Valakinek ennél az uplay-es verziónál akadtak problémái? Mert nekem úgy szaggat hogy ilyet még nem is láttam.... Próbálkoztam minimum beállításokkal, de ugyanaz a helyzet. Egyértelmű hogy rendszerkövetelmény problémám van. A kérdés csak az hogy másnál is van-e ilyen probléma és ha van, ki hogy oldotta meg?

Szerk.: probléma megoldva
0
0
0
0
leadstar94 avatar
GaboC: nem talán, már be van jelentve 😉
0
0
0
0
Ajax avatar
Tuhajohn: Magadat mondasz ellent. Azt írod, hogy nem hallottál róla. Aztán meg azt, hogy aki akarta az már megvette. Na most már aki nem hallott róla, DE utána néz és meg tetszik neki, az most is megveheti nem? Ez igaz minden játékra. Nem csak új játékokat vesznek hidd el. Persze nyilván nem olyan nagy mennyiségben vesznek már ilyen régi játékokat, de vesznek.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Én a korára és árára értettem. Az ok, hogy jó játék (én nem ismertem eddig), de ez is olyan játék amit ki akarta megvete vagy tetöltötte. Tehát mégegyszer, ez ugyan az mint amit az ea csinál az on the house-val. Olyan játékokat oszt ami már senki nem vesz. Talán kivétel volt a Bf3 meg a Dead Space itt meg a Crew.
0
0
0
0
xCube avatar
@Tuhajohn: Nem volt anyagi siker, viszont millió rajongója van a játéknak, köztük én is. Ha nem játszottál vele ne mondd rá rögtön, hogy nem nagy eresztés.
0
0
0
0
gigazte avatar
Én nagyon örülök, hogy majd újra játszhatok ezzel a játékkal, mert csak és kizárólag jó emlékeim vannak róla.
Tuhajohn: A The Crew nem volt elég? Szerintem már így is túlteljesített az Ubisoft! Ideges is lenne pár ember, ha elkezdenék szórni ingyen a pár éve megjelent "AAA" címeket!
0
0
0
0
GaboC avatar
Nagy kedvenc volt. Már 10 éve várom a folytatást és végre talán lesz belőle valami. 😃
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Szerintem sem rossz, én abszolút örülök, hogy ez lett az e havi ingyenes játék.
0
0
0
0
Ajax avatar
Ez egy olyan játék, amit játékosok millió imádtak, imádnak, és már jó sok éve egy folytatásért "könyörögnek". Elég nagy eresztés ez.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Nem nagy eresztés....oké, hogy ingyen van, de ezeket amúgy se veszi senki. Nem tudom, hogy milyen játék, mert most hallok róla először. De ez kb. olyan, mint a On the house az originnél.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció