A bejelentés után meg is jelent a Quake felújított változata

Szerző: Pafry | 2021. August 21. | hír | 6 hozzászólás

A Quake franchise felett rendelkező Bethesda bejelentette, hogy érkezik a klasszikus Quake felturbózott változata minden jelenlegi modern platformra, és úgy néz ki, a bejelentést követően várni sem kell rá, ugyanis már meg is jelent a játék a PlayStation, az Xbox és a Nintendo digitális áruházaiban, valamint a Steamen egyaránt.

Akik már birtokolták Steamen vagy a Bethesda saját launcherében a Quake eredeti változatát, azok ingyenesen frissíthetnek az új verzióra. A feljavított változat immáron képes akár a 4K, 120 fps elérésére ultraszéles monitorokon játszva. Letisztultabb, modernebb összhatást kelt a játék grafikája, de az eredeti retró stílusjegyek természetesen megmaradtak.

Ez a kiadás minden megjelent kiegészítőt tartalmaz, így tehát a Scourge of Armagont, a Dissolution of Eternityt és a Dimension of the Past címmel ellátott kisebb csomagot is. A MachineGames által pedig még egy új kiegészítőt is kapott, amely a Dimension of the Machine névre hallgat, és egy új küldetéssel, valamint még több szörnnyel lát majd el minket.

Quake
Quake
Quake
Megjelenés: 1996. May 31. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: id Software
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
wgeorge85 avatar
Az első pálya a kedvencem, illetve az első Boss. 😃
0
0
0
0
💬 1
zsiroslangos avatar
@wgeorge85: Legkönnyebb boss ever. :D
0
0
0
0
Booker avatar
1997-ben lenyűgözött a játék. Kíváncsi vagyok az újításokra
0
0
0
0
no avatar
Megjelenéskor újrakezdtem ha már hozzácsaptak egy új kieget, kellemes retró a mai napig. Dimension of the Machine-re kíváncsi leszek 😃
0
0
0
0
Scorn Face avatar
És akinek GOG-n van meg? Azzal mi lesz?
A felbontásokat eddig is támogatta, feltűnő módon nagyon jó.
Sok új játék elbújhatna mögötte....
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció