A Battlefield 2042 és a FIFA 22 is bekerülhet a Game Pass kínálatába

Szerző: xoki | 2022. May 01. | hír | 2 hozzászólás

Több jel is arra utal, hogy jövő héten a FIFA 22, valamint a Battlefield 2042 is bekerül majd a Game Pass kínálatába.

Bár egyelőre csak pletykáról van szó, a közelmúltban az EA több játéka is a Game Pass részévé vált az EA Play alkalmazáson keresztül, mint például áprilisban a Dragon Age 2 és a Star Wars: Squadrons. Úgy tűnik, májusban ezeket a kiadó egyik legjobb sportjátéka és a komoly problémákkal küszködő lövöldéje fogja követni.

Az európai áruházakban mindkét játék elérhetővé vált az Xbox Gamepass Ultimate előfizetők részére. A német Xbox Dynasty jelentése szerint ez tényleg így van, de jelenleg még nem tölthetők le. A Battlefield 2042 és a FIFA 22 áruházi oldalára ellátogatva pedig ti is láthatjátok, hogy a játékok borítóképe mellett tényleg megjelent a „Game Pass” jele.

Az Xbox hírekkel foglalkozó Idle Sloth pedig arról számolt be a Twitteren, hogy a FIFA már elérhető a Game Pass részeként, de később megcáfolta saját magát, mivel friss felfedezése alapján a megjelenés május 5-én esedékes. Amennyiben ez igaz, akkor a jövő hét elején a hivatalos bejelentésre is sor fog kerülni, mivel valószínűleg mindkét játék ezen a napon válik majd elérhetővé az előfizetők számára.

Battlefield 2042
Battlefield 2042
Battlefield 2042
Megjelenés: 2021. November 19. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ayistion avatar
EA Playben meg 10 órás demó marad?…
1
1
0
0
Arthur Morgan avatar
Battlefield 2042 ha már nem lett annyira jó gamepass talán picit megemeli a játékosok számát benne.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció