A Battlefield 1 Spectator módja új videoszerkesztő eszközökkel bővül

Szerző: xoki | 2016. October 11. | hír | 5 hozzászólás

Nem csak egyszerűen nézzük majd a meccseket a Battlefield 1 Spectator módjában, hanem személyre is szabhatjuk például a kameraállást vagy egy általunk kiválasztott játékosra fordíthatjuk a figyelmet. A továbbfejlesztett Spectator mód egy frissítéssel kerül be „hamarosan”, a játék megjelenése után. PC-n, PS4-n és Xbox One is elérhető lesz.

Becsatlakozhatunk a meccsekbe és eldönthetjük, hogyan szeretnénk azt figyelemmel kísérni. Lehetőségünk lesz szabad kameramozgatásra is, akár előre beállított helyzetekre is ránagyíthatunk. Állíthatunk a kamera sebességén, érzékenységén, látótávolságon a minél jobb filmszerű élményért.
Bővebben itt olvashatunk erről: Link

A DICE néhány személynek már korai hozzáférést biztosított, hogy bemutassák az újdonságokat ezekről, trailerek létrehozásával együtt. Az alábbi videó Berdunak köszönhető, amelyben minden említésre méltó újdonság bemutatásra kerül.

A játék október 21-én jelenik meg.

Battlefield 1
Battlefield 1
Battlefield 1
Megjelenés: 2016. October 21. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ajax avatar
Skiter0524: Te most a CoD-ot hasonlítod a DICE-hoz? Érdekes, mert az egyik játék, a másik meg fejlesztő csapat. De mondjuk én is jobban szeretem a pizza ízét, mint a Harry Pottert... 😃
0
0
0
0
Skiter0524 avatar
Hát a COD felkötheti a gatyát,talán 5-év múlva eljutnak ara a szintre mint a DICE
0
0
0
0
TerrorDom avatar
A legutolsó felvétel nagyon kemény. 😆
0
0
0
0
mk10 avatar
Best játék lesz 😀 *.*
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció