A Bandai Namco nem támogatja az Epic Games Store-exkluzivitást

Szerző: xoki | 2019. August 27. | hír | 6 hozzászólás

A Bandai Namco egyike a legnagyobb japán kiadóknak, akiknek olyan játékokat köszönhetünk, mint a Dark Souls vagy a Dragon Ball FighterZ.

Hervé Hoerdt, a Bandai Namco Europe alelnöke mesélt egy kicsit arról, hogy miként viszonyulnak az Epic Games jelenlegi tevékenységéhez. Állítása szerint cégük komoly fenyegetésként tekint az Epicre, viszont egyben a játékipar nagy lehetőségeként is.

A Bandai Namco egyelőre nem szeretne az Epic partnerévé válni, ugyanis számukra a fogyasztók és a márkanév a legfontosabb. Minden termék esetében eldöntik, hogy hogyan tudják kielégíteni a fogyasztók elvárásait, és hogyan tudják bevonzani a legszélesebb közönséget. Ebből kiindulva tehát Hoerdt szerint például nincs értelme exkluzívvá tenni a Tekken 7-et.

Az Epic azon törekvése, hogy exkluzívokat szerezzen az, ami nem felel meg a Bandai Namco számára. Az üzleti modelljük nagyon vonzó a cég számára - hiszen sokkal profitálóbb -, de az exkluzívokkal kapcsolatos üzletpolitika már nem egyezik az elképzelésükkel, ezért valószínűleg nem sikerül majd közös nevezőre jutniuk.

A Bandai Namco következő nagyobb PC-s megjelenése a Code Vein lesz, amely szeptember 27-én fog megjelenni a Steamen.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xheynor avatar
helyes! az exkluzivitás az epicnél mocskos egy üzletpolitika.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@xheynor: Mert a Sony vagy Microsoft-nál nem?
De még az epic-nél letöltöd a pc-re a klienst addig a Sony vagy Microsoftnál nincs ilyen lehetőség itt konzol excluzivokra célzok pl: Halo pokember de ezen kivül még sok AAA cim van .
Epicnél 1 max 1GB klienst kell letölteni, még ezeknél 1 konzolt +tv-t venni 100+e ért.
0
0
0
0
Liptik avatar
Végre, van olyan cég, ami nem teszi Epicé a játékot, ja és pont a Dark Souls. Legalább a Demon Souls nem lesz epic játék.
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@Liptik: Oké rendben van! 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció