25 millió előfizetője van a Game Passnak

Szerző: xoki | 2022. January 19. | hír | 4 hozzászólás

Legutóbbi lépésével a Microsoft elég nagy port kavart a játékiparban, mivel felvásárolta az Activision Blizzardot, akiknek rengeteg kasszasikerű játékot köszönhetünk. A 2017-es elindítása óta a Microsoft Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatásának népszerűsége folyamatosan nő, illetve a kínálata is egyre inkább gyarapodik.

Az Activision Blizzard felvásárlását részletező blogbejegyzésben pedig felfedték azt is, hogy a Game Pass havi előfizetőinek száma hivatalosan is átlépte a 25 milliót. 2021 januárjában a hivatalos adatok alapján 18 millióan fizettek elő a Microsoft szolgáltatására, melyet egy év alatt 25 millióra tornáztak fel, és ez mindenképpen kiemelkedő eredmény. Sajnos ez kevesebb, mint amire a konzolgyártó számított, bár valószínűleg már ők is belátták, hogy túl nagyok voltak az elvárásaik.

A Game Pass kínálata ebben a hónapban az alábbi címekkel bővült ki, illetve fog kibővülni:

• Január 18. – Danganronpa: Trigger Happy Havoc
• Január 18. – Nobody Saves the World
• Január 20. – Death's Door
• Január 20. – Hitman Trilogy
• Január 20. – Pupperazzi
• Január 20. – Rainbow Six Extraction
• Január 20. – Rainbow Six Siege: Deluxe Edition
• Január 20. – Windjammers 2
• Január 27. – Taiko no Tatsujin: The Drum Master

Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Quadgame94 avatar
300 Forintos időszak utan le mondtam. A játékok 90% érdektelen számomra. De ez csak en vagyok.

25 millió viszont elég kevés ahhoz kepest hogx eladtam 50 millió One-t, 8 millió Series-t és ott több 10 millió a PC is. Viszont ritka az ilyen figyasztó barát szolgaltatás. Ez a Gamepass sosem lesz jövedelmehő. Ahhoz 5x ennyi előfizető kéne. Azt viszont én nem látom bwkövetkezni.
0
0
0
0
💬 3
Warlordcommander avatar
@Quadgame94: Én akkor próbáltam ki mikor 3 hónapot adtak 300 forintért, de semmit nem játszottam le, csak kipróbáltam kb 4-5 játékot. Ami érdekelt volna azzal meg az volt a baj hogy rég megvolt már steamen és le is játszottam.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@Quadgame94: Mindig jót nevetek az ilyen kommenteken . Olyan mintha azt írná valaki, hogy a Netflixen nincs elég tartalom vagy számára nincs elég érdekes tartalom.

300+ játék van most a Gp-be. Havonta 10 új játékkal bővítik és 5 népszerűtlen távozik. A 10 új játékból minimum 1 játék AAA kategória .

Ellentmondásos amit írsz nem jövedelmező ? Ezek szerint elismered, hogy többet ér mint amit kérnek érte.

A számokon lovagolsz ? A trendet nézd , ha havonta 0,2%-al nő az Xbox tábor már megéri. Hogy te mit látsz az adatokból ? Semmit. Nem is fogsz reális adatot kapni soha. És még csak foglalkoznod sem kellene vele . Ez csak az én véleményem.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@Legendrush27: Azt a pár gamet ami érdekelt kijátszottam. Volt még ami érdekelt volna de az már vagy konzolon megvan vagy PC-n van meg. Most direkt újra néztem a kínálatot és... 3 érdekelne. Persze a szolgáltatás többet ér mint amit hoz pénzben, de ez az MS-t nem hinném hogy érdekli. Ez és a felvásárlások a két esélyük hogy felzárkózzanak.

A növekedés meg eddig az "okés" kategória. 7 millió 12 hónap alatt nem rossz. Ezzel a tempóval 2023 Januárjában kb 32-34 millió lesz, ami az Series konzolokból jönne nagyrészt. Majd meglátjuk de valahol 45-55 milliónál látom a határt. Alapvetően a PC-seket nem érdekli, Series-ből meg sose fog annnyi fogyni. Főleg ha a Sony is bemutat hasonlót...
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció